Hesabım
    Netflix'in "Bob Ross" Belgeselinden Tarih Duyurusu!

    Nostalji dolu belgesel yakında Netflix Türkiye'de!

    Son dönem biyografi filmleri ve belgesellerine ağırlık vermeye başlayan Netflix, yeni bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ülkemizde, özellikle 80'li ve 90'lı yıllarda çocuk olanların aşina olduğu ve TRT ekranlarında izleme şansı elde ettiğimiz Ressam Bob Ross'un hayat hikayesini anlatan belgesel, 25 Ağustos'ta Netflix Türkiye ekranlarında olacak. 

    "Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs" adlı belgeselin tarih duyurusu ve 25 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlandı. Videoda, "Bu filmin fragmanını yayınlamak isterdik ama yapamıyoruz. Neden mi? Cevabı 25 Ağustos'ta" sözlerine yer verildi ve Bob Ross'un resim yaparken çekilmiş bir fotoğrafı yer aldı.

    Netflix Türkiye, paylaşımın altına not olarak, "O unutulmaz saçların, rahatlatıcı sesin ve nostaljik resimlerin ardında pek çok kişinin bilmediği bir gizem vardı." sözlerini yazdı. Bob Ross, 1983-1994 yılları arasında The Joy of Painting adlı prorgamda resim sanatını herkese sevdirdi ve pozitif konuşmalarıyla önemli bir fark yarattı.

    Çizdiği resimlerde tekniğini gözler önüne seren Ross, giyim tarzı ve saç stiliyle de bir döneme damga vurdu. "Buraya da küçük ve mutlu bir ağaç çizelim" gibi klasikleşen cümlelerini her bölüm izleyiciye aktaran Ross, bakış açısı ve sanata olan yaklaşımıyla bir nesile resim tutkusu aşıladı. Belgesel, 25 Ağustos tarihinde Netflix Türkiye'de yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top