Hesabım
    Berkun Oya İmzalı Netflix Filminin Çekimleri Başladı

    Bir Başkadır'ın yaratıcısından yeni film yolda..

    Netflix, bir ailenin yaklaşık 40 yıla yayılan hikayesini konu alan Berkun Oya imzalı yeni filminin çekimlerine başladı. Zengin bir oyuncu kadrosunun yer aldığı filmin yapımcılığını ise Krek Film üstleniyor. Berkun Oya, geçtiğimiz yıl Bir Başkadır aldı diziyi izleyicilerle buluşturmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Oya, yeni filmi hem yazıp, hem yönetiyor.

    Adı henüz belirlenmeyen filmin oyuncu kadrosunda; Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek ve Yılmaz Erdoğan yer alırken filmin yapımcılığını Berkun Oya, Ali Farkhonde ve Krek Film üstleniyor. Netflix, film için henüz bir vizyon tarihi belirlemedi ama filmin 2022 yılında tüm dünyada aynı anda Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

    Filmin yayınlanan orijinal özetine göre; 1980’li yıllarda İç Anadolu’da bir çiftlik evinde hayatlarını sürdüren ailenin fertleri, yaşadıkları acı bir kayıp üzerine büyük şehre göç etme kararı alırlar. 30 sene sonra hala geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine döndüklerinde, yıllardır üstü örtülü bir gerçeğin açığa çıkması da kaçınılmaz olacaktır.

    Berkun Oya imzalı Bir Başkadır, geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı ve övgüler topladı. Ülkenin farklı kesimlerinden insanların hiklayesinin ekrana yansıdığı dizide hem dram, hem mizahi bir anlatım vardı. Dizide de rol alan Fatih Artman ve Funda Eryiğit gibi isimler, çekimleri başlayan yeni filmde de bir kez daha Oya'yla birlikte çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top