Hesabım
    Spider-Man: No Way Home'un Fragmanı İnternete Sızdırıldı

    Sızan videonun kaldırılması için yoğun çalışma yapıldı

    Merakla beklenen Marvel filmi Spider-Man: No Way Home'un fragmanı internette sızdırıldı. Popüler internet platformu TikTok'ta düşük kaliteli bir video ortaya çıkarken, CGI değişikliklerinin yer almadığı, bitmemiş bir fragmanın tam videosu sızdırıldı. Fragman, Tom Holland'ın bir tür kimlik krizinden geçtikten sonra Peter Parker/Örümcek Adam olarak geri döndüğünü ve Örümcek Adam kimliğinin çok açık bir şekilde ortaya çıktığını gösteriyor.

    Sızdırılan fragman, aynı zamanda, Tony Stark/Iron Man'in Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde görüldüğü gibi akıl hocası rolünü üstlenmesi beklenen Doctor Strange'i de gösteriyor. Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında, Spider-Man'le ilgili içeriğin, aylarca süren bilgi kuraklığını protesto eden bir hayran çığlığına dönüşmesi üzerine Sony harekete geçti. Video, popüler video paylaşım uygulaması TikTok'ta ortaya çıktı ve hızla viral hale geldi. Sızıntının paylaşıldığı tüm videoları ihbar etme ve telif hakkı talep etme girişimi hemen Sony tarafından yapıldı.

    Sızan fragmanda olmasalar da Alfred Molina'nın Sam Raimi üçlemesinin ikonik kötü adamı Doctor Octopus, Marc Webb/Andrew Garfield ve Electro olarak Jamie Foxx geri dönmeye hazır. Hayranların favorisi Willem Dafoe, Norman Osborn/ Green Goblin olarak geri dönüyor. Bu filmin, en son Spider-Man'in PS4 oyununda görülen Spider-Man çizgi romanlarındaki ikonik Sinister Six'in ilk canlı aksiyon uyarlamasının temeli olması bekleniyor.

    The Hollywood Reporter'a göre, fragman içeriden biri tarafından sızdırıldı ve fragmanı oynatan başka bir telefonun ekranından dolaylı olarak kaydedildi. Sony, durumun kontrolden çıkmasını önlemek için sert önlemler alıyor. Hayranlar tarafından edinilen video kopyaları, internetten tamamen kaybolmasını engelledi. Hayranların çabucak fark ettikleri bir başka ayrıntı da VFX sanatçısı Wassila Lmouaci'nin adının filigranla işaretlenmiş olmasıydı ve hayranlar Thor: Ragnarok'un VFX sanatçısının adından referansla sızıntının meşruiyetini doğruladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top