Hesabım
    Merakla Beklenen ‘Spider-Man: No Way Home’dan Fragman!

    Filmin ilk resmi fragmanı yayında!

    Marvel'ın merakla beklenen "Spider-Man: No Way Home" filminin resmi fragmanı, sosyal medyada dolaşan pazar gecesi sızıntısının ardından resmi olarak da yayınlandı. Sony Motion Pictures Group CEO'su Tom Rothman, Tom Holland ve Benedict Cumberbatch'in açıklamalarıyla fragmanı tanıttı. Klip, Peter Parker'ın bugüne kadarki en acımasız düşmanı olan geçmişle yüzleştiğini görüyor.

    Yaklaşık bir yıllık spekülasyondan sonra fragman, Holland'ı, önceki Spider-Man sinema serilerinin kötü adamlarıyla bir araya getirecek olan çoklu evren planını doğruluyor. Buna Alfred Molina'nın Doctor Octopus'u, Jamie Foxx'un Electro'su ve Willem Dafoe'nun Green Goblin'i dahil. En son Spidey devam filminde, Parker'ın gerçek kimliği filmin son anlarında ortaya çıktı. Kimliği açığa çıkan ve ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalan lise öğrencisi Parker'ın hayatı kaosa dönüştü.

    Holland, karavanda Zendaya'ya “Sana asla yalan söylemek istemedim ama birine Örümcek Adam olduğunu nasıl söylersin?" diyor. Doğaüstü bir çözüm arayan Parker, Doctor Strange'e (Cumberbatch) dönerek büyük ifşayı bozacak ve her şeyi olduğu haline döndürecek bir büyü talep eder. Genç beceriksizlikleri sayesinde açığa çıkan sihir, Parker ve Strange'i çoklu evrene ve bilinmeyen bir tehlikeye atar. Zendaya, MJ rolünü yeniden oynayacak, Jacob Batalon - Ned Leeds rolüyle, Marisa Tomei - May Hala rolüyle, Benedict Wong - Wong rolüyle ve Jon Favreau - Happy Hogan rolüyle geri dönecek. Jon Watts, Holland'lı serinin üçüncü filmini yönetmek için geri dönüyor.

    Molina'nın dönüşüne ek olarak, Foxx daha önce silinmiş bir Instagram gönderisinde 2014'teki Electro rolünü tekrar oynayacağını açıklamıştı. Hayranlar ayrıca, Doc Ock ve Electro ile kendi serilerinde savaşan Örümcek Adamlar Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın evrenler arası hikayede geri dönmeleri için dilekçe verdiler ama resmi bir açıklama yapılmadı. Filmin resmi Twitter hesabı, fragmanın resmi olarak yayınlanmasından sonra pazar günkü sızıntıyla dalga geçti ve şunları yazdı: "Şu anda fragmanı ilk kez izleyen gerçek kişilere sesleniyorum."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top