Hesabım
    Pedro Almodóvar Filmi ‘Madres Paralelas’tan Yeni Fragman!

    Almodovar'ın yeni filminden uzun fragman yayında

    Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapmaya hazırlanan Pedro Almodovar filmi “Madres Paralelas”tan uzun ve yeni bir fragmanı yayınlandı. “Madres Paralelas”ın başrolünde, Almodóvar'ın birçok kez birlikte çalıştığı Penélope Cruz yer alıyor ve ona tanınmış oyuncular Aitana Sánchez-Gijón (“Boca a Boca”), Milena Smit (“Cross the Line”), “Veneno” ikilisi Israel Elejalde - Daniela Santiago ve yine Almodovar filmlerinden tanıdığımız Julieta Serrano ve Rossy de Palma eşlik ediyor.

    Film, Cruz, Gijón ve Smit'in oynadığı bir anne üçlüsünü izliyor ve filmin odağını kusurlu annelere çevirerek Almodóvar'ın önceki kadınlık tasvirlerini genişletiyor. Filmdeki annelerin üçlüsü, hamileliğin çeşitli aşamalarında ve sonunda yeni doğan çocuklarını kucağına alarak annelik hakkında bir fikir veriyor. Almodóvar, yıllar önce bu fikri ortaya çıkardığını ve nihayet, pandemi şartlarını avantaja çevirerek senaryoyu yazabildiğini söyledi. Senaryosu 2020'de yazılan filmin çekimleri, Madrid ve çevresinde Mart 2021'de başladı ve kısa sürede tamamlandı.

    Almodóvar, şubat ayında film için yaptığı bir duyuruda, “'Madres Paralelas'la kadın evrenine, anneliğe, aileye dönüyorum. Ataların ve torunların öneminden bahsediyorum. Belleğin kaçınılmaz varlığında... Filmografimde birçok anne var, bu hikayenin parçası olanlar çok farklı. Bir hikaye anlatıcısı olarak, şu sıralar bana en çok kusurlu anneler ilham veriyor. Filmde üç anneyi Penélope Cruz, Aitana Sánchez Gijón ve genç Milena Smit canlandırırken, İsrael Elejalde ana erkek karakter olarak eşlik edecek. Aynı zamanda sevgili Julieta Serrano ve Rossy de Palma ile yaptığım yeni bir işbirliği bu. Film, yoğun bir drama olacak ya da öyle umuyorum.” dedi

    Filmin yapımcılığını Agustín Almodóvar ve Esther García üstlenirken, film, El Deseo, İspanyol yayıncı RTVE ve Netflix'in de katkıda bulunduğu ortak bir yapım olarak nihayete erdi. Sony Pictures Entertainment Iberia tarafından İspanya için bir salon gösterimi planlanırken, filmin festival sürecine hız kesmeden devam etmesi ve ülkemize de uğraması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top