Hesabım
    'Matrix 4', Artık Resmi Bir Unvana Sahip

    Matrix 4'ün resmi adı açıklandı!

    The Matrix serisinin dördüncü bölümünün adı açıklandı: Matrix Resurrections. Yeni film, 2003 yapımı The Matrix Revolutions'ın Neo, Trinity, Morpheus ve kendi adını taşıyan simüle edilmiş gerçeklikten kaçan ekibin geri kalanının hikayesini sonlandırmasından bu yana ilk Matrix filmi olacak. Yakında çıkacak olan Matrix filminin fragmanının bir bölümü de Warner Bros.'un CinemaCon'daki panelinin bir parçası olarak gösterildi. Videoda, Neo ve Trinity arasındaki bir konuşma görülüyor.

    Dördüncü Matrix filmi hakkında çok az şey bilinmekle birlikte, son bölümün Lana Wachowski tarafından yönetildiğini ve ortaklaşa yazıldığını biliyoruz. Serinin ilk üç filmini daha önce birlikte yazan ve yöneten Lilly Wachowski ise filmin yapımcılığını üstlenecek. Film ayrıca, The Lazarus Project yazarı Aleksandar Hemon ve Cloud Atlas kitabını daha önce Wachowski'lerle birlikte uyarlayan David Mitchell tarafından yazıldı.

    Neo rolüyle Keanu Reeves, Trinity rolüyle Carrie-Anne Moss, Niobe rolüyle Jada Pinkett Smith, The Merovingian rolüyle Lambert Wilson ve Agent Johnson rolüyle Daniel Bernhardt da seriye geri dönüyor. Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Reimelt, Christina Ricci ve Brian J. Smith ise yeni katılan oyuncular.

    Reeves, daha önce filmin bir "aşk hikayesi" olduğunu belirtmişti ve zaman yolculuğunun gelecek bölümün bir parçası olabileceğine dair söylentiler çıktığında yaptığı açıklamada “Geçmişe dönüş olmayacak.” demişti. The Matrix serisindeki bu son filmin adı nihayet açıklandı ve geri sayım başladı. Matrix Resurrections, 22 Aralık'ta hem sinemalarda, hem de HBO Max'te gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top