Hesabım
    Netflix'in "Schumacher" Belgeselinden Altyazılı Fragman

    Efsane pilotun hayatı Netflix'le geliyor!

    Efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher hakkında yapılan ve kısa süre önce hakları Netflix tarafından satın alınan Schumacher belgeselinin ilk fragmanı görücüye çıktı. Filmin gelecek ay vizyona girmesi planlandı ve bunun önemli bir sebebi var: Yayın tarihi, Schumacher'in 30 yıl önce Formula 1'e girmesiyle aynı zamana denk geliyor.

    Schumacher, eşi, babası ve erkek kardeşi de dahil olmak üzere Alman sürücünün ailesi ile Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore ve David Coulthard gibi motor sporlarının önde gelen isimleriyle röportajlar belgeselde yer alıyor ve elbette Schumacher için umutlar dile getiriliyor.

    Yapımcılar ayrıca, daha önce hiç görülmemiş arşiv malzemelerine de erişebildiler. 91 yarış zaferi ve yedi dünya şampiyonluğunun ardından tüm zamanların en büyük Formula 1 sürücüsü olarak görülmesiyle sonuçlanan parlak bir kariyerin ardından Schumacher, 2013 yılında geçirdiği bir kayak kazasının ardından ciddi bir beyin hasarı geçirdi ve o zamandan beri iyileşme sürecinde yer alıyor.

    Proje, B|14 FILM GmbH'den Benjamin Seikel ve Vanessa Nöcker'den geliyor ve bu ikili yapımcılık görevini üstleniyor. Belgeselin yönetmenleri arasında ise Hanns-Bruno KammertönsVanessa Nöcker ve Michael Wech yer alıyor. Belgeselin süresi yaklaşık iki saat ve yayın tarihi 15 Eylül 2021 olarak tüm dünyada aynı anda planlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top