Hesabım
    BluTV, Eylül Ayında Ödüllü Festival Filmleriyle Geliyor

    Dünya festivallerinden ödüller toplayan filmler BluTV'de!

    BluTV, eylül ayını film festivali tadında bir seçkiyle karşılıyor. Arşivini her geçen gün zenginleştiren platform, ‘Portrait of a Lady on Fire’, ‘And Then We Danced’ ve ‘120 Beats per Minute’ gibi dünya festivallerinden ödüller ve övgü dolu yorumlar alan filmleri izleyicileriyle buluşturacak. Discovery+ ayrıcalığını abonelerine yaşatan BluTV’de dört Grand Slam Tenis Turnuvası’nın sonuncusu olan ‘US Open’ın karşılaşmaları canlı yayınlanırken, ‘Love in Paradise: The Caribbean’ ile de Karayipler’de aşk dolu bir yolculuğa çıkılacak. 

    Ödüllü yönetmen Céline Sciamma’nın 2019’un en ses getiren filmlerinden biri olan ‘Portrait of a Lady on Fire’ı eylül ayıyla birlikte BluTV koleksiyonundaki yerini alıyor. Cannes Film Festivali’nden ‘En İyi Senaryo’ ödülüyle ayrılan yapım, son özgürlük anlarını paylaşan iki kadının arasında yaşananları konu alıyor. Yakın zamanda yeni projesinin bir bölümünü Türkiye’de çekecek Levan Akin’in büyük beğeni toplayan 2019 yapımı filmi ‘And Then We Danced’ de platformdan izlenebilirken, Cannes Film Festivali’nden dört farklı ödülle ayrılan ve bir grup gencin AIDS ile olan savaşına izleyicileri ortak eden ‘120 Beats per Minute’, eylül ayından itibaren BluTV’de olacak. Allison Janney’ye Oscar kazandıran ve Margot Robbie’nin performansıyla büyülediği otobiyografik film ‘I, Tonya’ ile ‘Van Gogh: At Eternity’s Gate’, ‘Drive’ ve ‘Good Time’, sinemaseverlere festival tadında seyir anları yaşatacak.

     BluTV, discovery+ ayrıcalığıyla Tokyo 2020’nin ardından sporseverleri yılın en büyük başka bir spor olayı ile buluşturmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek dört Grand Slam Tenis Turnuvası’nın sonuncusu olan ‘US Open’, canlı yayınla Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarında yayınlanacak. Sırp raket Novak Djokovic’in tarihi bir rekora imza atıp atmayacağı BluTV’den takip edilecek.

     Sonbahar romantikliğinin başlayacağı günlerde discovery+, izleyicileri aşk dolu bir seyahate çıkaracak. ‘Love in Paradise: The Caribbean’ adlı realite seride güneş, sörf ve baştan çıkarma bir arada olacak. Karayipler’de aşkı bulan insanları takip eden bu yepyeni programda ciddileşen tatil kaçamaklarından 10 yıl aradan sonra yeniden alevlenen bir aşka ve hamileliğe dönüşen bir tatil romantizmine kadar ilişkinin her rengini seyircilere taşıyacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top