Hesabım
    Neil LaBute'un Yeni Filminde Diane Kruger ve Ray Nicholson Başrolde

    Filmin çekimleri bu hafta başlıyor..

    Aimee Rentmeester Flynn

    Diane Kruger ve Ray Nicholson, bu hafta Rhode Island'da ana çekimlere başlayacak olan, filmi yazan ve yönetecek olan Neil LaBute'un bir sonraki filmi Out of the Blue'da rol alacak. Berry Meyerowitz ve Tara Craig yapımcılık görevini üstlenecek. Jeff Sackman ve Larry Greenberg, Quiver Distribution adına yürütücü yapımcılık yapacak.

    Quiver, dünya çapındaki satışları temsil ediyor ve gelecek ayki Toronto Film Festivali'nde Out of the Blue'yu alıcılara tanıtacak. Filmin resmi özetine göre; Connor (Nicholson) esrarengiz güzel Marilyn (Kruger) ile tanıştığında, onun baştan çıkarıcı cazibesi, sıkıcı hayatını heyecan verici bir fantezi dünyasına dönüştürür. Birlikte geçirdikleri yeni hayatlarında hiç aksaklık yok mu? Marilyn, bir tacizciyle bir kabusun içinde kapana kısılır. Çaresiz ve şiddet dolu bir geçmişe sahip olan Connor, onu ölü görmek için neredeyse her şeyi yapacaktır.

    Quiver başkanları Meyerowitz ve Sackman, pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Neil LaBute en usta ve güçlü çağdaş film yapımcılarından biri. Bu projenin Diane ve Ray'in yetenekleriyle şekillendiğini izlemek inanılmazdı ve çekimlerin başlaması için sabırsızlanıyoruz.” dedi. Bu proje, Christoph WaltzWillem Dafoe ve Rachel Brosnahan'ın başrollerini paylaştığı, Walter Hill'in Dead for a Dollar'ıyla birlikte Quiver'ın en son yapımı.

    Universal'in The 355 filminde yakın zamanda görülecek olan Kruger, son dönemde Hollywood filmlerinde yer almaya başladı. Fatih Akın filmi In the Fade'le Cannaes'dan ödülle dönmeyi de başardı. Geçen yılki En İyi Film Oscar adayı Promising Young Woman'da yer alan Nicholson, bu yıl yine iddalı bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top