Hesabım
    ‘Borat’ın Yıldızı Maria Bakalova, Romantik Komedi ‘The Honeymoon’un Kadrosunda

    Oscar adayı yıldızın yeni projesi belli oldu

    Sacha Baron Cohen'in Borat devam filmindeki performansıyla, bilinmeyen bir oyuncuyken Oscar adaylığına yükselen Bulgar aktris Maria Bakalova, bir sonraki projesini buldu. Bakalova, İtalya'nın Notorious Cinemas'ından gelen, bir İngiliz-İtalyan yapımı olan romantik komedi The Honeymoon'da rol almak üzere anlaşmayı imzaladı.

    Love Wedding Repeat'in yönetmeni ve Death at a Funeral'ın senaristi Dean Craig, eylül ayı başlarında Roma ve Venedik'te başlanacak olan bu uzun metrajlı filmi yazıp yönetecek. Bakalova, kocasıyla Venedik'te romantik bir balayına çıkan Sarah'yı canlandıracak, ancak, yaşanması beklenen romantik balayı, Adam'ın en iyi arkadaşı tarafından mükemmel aşıkların tatilini tam bir felakete çevirecek.

    Bakalova, yaptığı açıklamada, "Bu film benim ilgimi çekti, çünkü klasik film formatına farklı bir bakış açısı getiren bir komedi. Özellikle Doğu Avrupa'dan gelen güçlü bir kadın karakteri dahil etmek güzel olacak. Sanırım, pandemiden yaklaşık iki yıl sonra hepimizin moralini düzeltecek ve zihinsel olarak alanlarımızdan kaçmamıza yardımcı olacak bir şey arıyoruz. Filmin yapım ekibinde yer almaktan çok memnunum.” dedi.

    Pico Alexander (Home Again), Asim Chaudhry (People Just Do Nothing) ve Lucas Bravo (Emily in Paris) başrolde yer alan diğer isimler olacak. Notorious, The Honeymoon'u Birleşik Krallık'taki Tempo Productions ve filmin dünya çapındaki satışlarını yöneten Endeavor Content'le birlikte üretecek. Guglielmo Marchetti ve Piers Tempest filmin baş yapımcıları olacaklar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top