Hesabım
    Edgar Wright Filmi "Last Night in Soho"dan Altyazılı Fragman

    Wright, bu kez psikolojik gerilimle karşımıza çıkıyor

    Yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan “Last Night in Soho”nun ilk uzun ve altyazılı fragmanı yayında. “Last Night in Soho”, Edgar Wright'ın hem Amerika'da (107 milyon $), hem de dünya çapında (226 milyon $), bugüne kadar en çok hasılat yapan filmi haline gelen aksiyon filmi “Baby Driver”dan bu yana ilk yönetmenlik çalışması.

    Focus Features'ın resmi özetine göre; "Film, 1960'lara gizemli bir şekilde girebilen ve göz kamaştırıcı idolüyle karşılaşan, moda tasarımına tutkulu genç bir kadın hakkındaki psikolojik gerilim filmi. Karakterimiz, 1960'ların Londra'sını göründüğü gibi bulmuyor ve zaman, karanlık sonuçlar ortaya çıkarıyor gibi görünüyor..."

    Yeni fragmanda, Thomasin McKenzie, Londra'ya taşınan ve kendisini 1960'larda, kelimenin tam anlamıyla öldürülen bir moda ikonunun (Anya Taylor-Joy) ayakkabılarında bulan genç bir kadını oynuyor. Geçmişe giden bu garip portalı kullanan McKenzie, yarım yüzyıldan fazla bir süre sonra suçu çözmeyi deneyebilir. Ve kendini, Taylor-Joy'u gördüğü tehditkar Londra'da, başka karakterlerle birlikte içinden çıkması zor bir halde bulacak.

    Film, başlangıçta 2020'de piyasaya sürülecekti, ancak pandemi, Focus Features'ın filmi 2021 sürümüne taşımasına neden oldu. Wright, bu yılın başlarında Sundance'te, filmin vizyona girmesindeki gecikmelerin onu rahatsız etmediğini, filmin mümkün olduğunda sinemalarda vizyona girmesini seve seve bekleyeceğini söyledi. “Soho”, Focus Features tarafından bu yıl yayınlanan ikinci Wright filmi. Yönetmenin Ron ve Russell Mael liderliğindeki art pop grubuna odaklanan belgeseli “The Sparks Brothers”, dağıtımcı tarafından Sundance'te galasının ardından geçen ay yayınlandı.

    Taylor-Joy, Netflix'in sürpriz hit dizisi “The Queen's Gambit”te başrol oynadığından beri oldukça meşgul. Robert Eggers'ın gelecek yıl vizyona girecek olan “The Northman” filminde ve ilk kez 2015 yılında “The Witch”te birlikte çalıştığı ve yönetmen tarafından çekilecek olan ikonik korku filmi “Nosferatu”nun yeniden çevriminde rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top