Hesabım
    The Sopranos'un Öncesini Anlatan "Many Saints of Newark"tan Yeni Fragman!

    Film, 1 Ekim'de sinemalarda ve HBO Max'te gösterime girecek.

    Yaklaşık 10 yıl önce ekranlara veda eden ama gelmiş geçmiş en iyi dizi listelerinde hala üst sıralarda yer alan “The Sopranos”un efsanevi karakteri Tony'nin gençliğine ve Michael Imperioli'nin canlandırdığı Christopher Moltisanti'nin babası Dickie Moltisanti'yle yakın ilişkisine odaklanan “The Many Saints of Newark”tan yeni fragman yayında.

    Filmde, Tony Soprano, 2013 yılında kaybettiğimiz “The Sopranos” yıldızı James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini tarafından canlandırılıyor. Filmin ilk fragmanı esas olarak Michael Gandolfini'nin Anthony Soprano rolünü rahmetli babası James Gandolfini'den devralmasına odaklanırken, bu yeni fragman filmin yeni afişinde de belirtildiği gibi “Tony Soprano'yu yaratan” adama daha fazla odaklanıyor: Alessandro Nivola'nın canlandırdığı Richard “Dickie” Moltisanti. Bu karakter, The Sopranos'un Christopher Moltisanti'sinin babası Dickie'dir ve genç Tony'ye zeki bir “mentor”luk sağlar.

    “The Many Saints of Newark”, kısmi olarak “The Sopranos” yaratıcısı David Chase tarafından kaleme alındı ve daha önce dizinin birkaç bölümünü yöneten Alan Taylor tarafından yönetildi. Film, fragmanda dramatize edilen Newark isyanlarının arka planında geçiyor ve DiMeo suç ailesinin Jersey'deki kontrolüne meydan okuyan, yeni ortaya çıkan bir yeraltı oluşumuyla ilgileniyor.

    Film, sinemalarda gösterime girdikten sonra bir ay boyunca yayınlanacağı HBO Max'te ve 1 Ekim itibarıyla salonlarda gösterime girecek. Ülkemiz vizyon tarihi ise henüz net değil. “The Many Saints of Newark”ın kadrosunda ayrıca Vera Farmiga, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, Michela De RossiJohn Magaro ve Ray Liotta yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top