Hesabım
    "Bodyguard" Filmine Yeniden Çevrim Geliyor

    İkonik filmin yeni versiyonu için çalışmalar başladı

    “The Inheritance”ın Tony adayı oyun yazarı Matthew López, ikonik Whitney Houston filmi “The Bodyguard”ın yeniden çevrimini yazmak üzere Warner Bros.'a katıldı. Yeni film, Houston ve Kevin Costner'ın başrollerini paylaştığı 1992 romantik dramasından ilham alacak. Orijinal film, dünya çapında gişede 400 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve Houston'dan gelen birkaç liste başı orijinal şarkıyla tüm zamanların en çok satan film müziği olarak kabul gördü.

    Kasdan Pictures'tan Lawrence Kasdan ve Rideback'ten Dan Lin, Jonathan Eirich'le yeni filmin yapımcılığını üstleniyor. Rideback'ten Nick Reynolds yürütücü yapımcılık yapacak. Kasdan, orijinal filmin yazar-yapımcısıydı. Lin, 2011'den beri projeye bağlı ve yıllardır potansiyel başrol oyuncu kadrosuna dair çılgınca spekülasyonlar gördü. Chris Hemsworth ve Tessa Thompson'dan, Channing Tatum ve Cardi B'ye kadar uzanan kombinasyonlar yayınlandı. Bu aşamada López'in senaryosu için bir oyuncu kadrosu belirlenmedi.

    "The Inheritance", 2018'de Londra'daki Young Vic'de prömiyer yaptı ve burada "yüzyılın en önemli Amerikan oyunu" olarak selamlandı. O yıl West End'e transfer oldu ve 2019 sonbaharında Broadway'de açıldı. Gösteri, Olivier Ödülü, Drama Masası Ödülü, Evening Standard Tiyatro Ödülü, London Critics' Circle Ödülü, Outer Critics Circle Ödülü, Drama Ligi Ödülü, GLAAD Medya Ödülü, WhatsOnStage Ödülü ve South Bank Sky Arts Ödülü'nü aldı. López, bu ödüllerden herhangi birini en iyi oyun dalında kazanan ilk Amerikalı Latin yazar oldu.

    López'in Off Broadway çalışmaları arasında “The Whipping Man” ve “The Legend of Georgia McBride” yer alıyor. Diğer eserler arasında “Somewhere”, “Reverberation”, “The Sentinels” ve “Zoey's Perfect Wedding" yer alıyor. López şu anda klasik film “Some Like It Hot”ın müzikal uyarlamasının ortak yazarlığını yapıyor. Ekim 2020'de Amazon Studios ile genel bir televizyon geliştirme anlaşması imzaladı. Ayrıca, “A Streetcar Named Desire” ve “Cat on a Hot Tin Roof” yazarı Tennessee Williams ve uzun süreli ortağı Frank Merlo'ya odaklanan “Leading Men” romanının uzun metrajlı bir film uyarlamasının da senaryosunu yazıyor. Luca Guadagnino ve Peter Spears bu projeyi Searchlight için yapıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top