Hesabım
    Steven Soderbergh ve Eddie Alcazar, ‘Divinity’de Yeniden Bir Arada

    Filmin oyuncuları arasında Stephen Dorff da yer alıyor!

    Getty Images

    Mentor ve ortak çalışan Steven Soderbergh ve yönetmen Eddie Alcazar, Stephen Dorff, Moises Arias, Jason GenaoKarrueche Tran ve Mike O'Hearn'ün başrollerini paylaştığı gerilim filmi Divinity için yeniden bir araya geliyor. Divinity'nin yapımcılığını yapacak olan Soderbergh, daha önce Alcazar'ın Abbie CornishGarrett Wareing ve Courtney Eaton'ın başrollerini paylaştığı ve SXSW'de ilk kez yer alan, Alcazar'ın hiper stilize bilim-kurgu filmi Perfect için ortaklık kurmuştu.

    Divinity, ölümsüzlük arayışı sırasında bir kralı (Dorff) kaçıran Arias ve Genoa'nın oynadığı iki gizemli erkek kardeşe odaklanıyor. Bu arada, Tran'ın oynadığı baştan çıkarıcı bir kadın, kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkmalarına yardımcı olur. Alcazar, son olarak, Darren Aronofsky'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği bir proje olan, Cannes'da ve Telluride'da yer alan stop-motion animasyon ve canlı aksiyon karışımı film The Vandal'ın çıkışını yaptı. Bill Duke'un başrolde olduğu kısa film, hem stop-motion animasyonu hem de canlı aksiyonu benzersiz bir süreçte kullanıyor.

    Görsel efektler ve animasyon ustası Alcazar, görsel tekniğine "meta-scope" adını veriyor. Nihai sonuç için yoğun katmanlı bir süreç kullanıyor. Bir objeye ne kadar yaklaşırsa o kadar gerçek hale gelmesine izin veren görsel tekniği öne sürüyor. Alcazar'ın film yapımına benzersiz yaklaşımı, oyuncu kadrosu ve ekibiyle yakın işbirliği de gerektiriyor. Ayrıca; tartışmalı boksör Johnny Tapia ve ilk yılları hakkında biyografik film Tapia'yı da yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top