Hesabım
    Komedi Fırtınası Deliha'nın Galası Gerçekleşti

    Gupse Özay’ın hem yazdığı hem oynadığı Deliha filminin galası dün akşam gerçekleşti.

    14 Kasım'da (yarın) vizyona girecek olan Deliha'nın galası dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. 

    Saf bir kız olan Zeliha'nın hikayesinin anlatıldığı Deliha, gösterim boyunca kahkahalarla izlendi ve finalde oyuncular dakikalarca alkışlandı.

    Senaryosunu yazan ve başrolünü üstlenen Gupse Özay; "Gülmek ömrü uzatır, hepberaber ömrümüz uzasın inşallah!" temennisi ile girdiği gala salonundan övgü dolu tebriklerle ayrıldı.

    Eyvah Eyvah serileri ile sinema izleyicisinin yakından tanıdığı Hakan Algül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Gupse Özay ile birlikte Barış Arduç, Cihan Ercan, Derya Alabora, Esin Eden, Zeynep Çamci ve Korhan Herduran gibi büyük bir ekip kamera karşısına geçti.

    Sanat ve medya dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği galada göze çarpan isimler Demet AkbağYılmaz Erdoğan, Belçim BilginSertab Erener, Gülse Birsel, Sarp Apak, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, Ayşe Özyılmazel, Hasibe Eren ve Gönül Ülkü göze çarpan isimlerdi.

    Gala gösteriminin ardından film için Demet Akbağ “Kahkahası bol bir film, inşallah gişesi de bol olur. Bir kadın yazarın kaleminden çıkması daha da anlamlı.” dedi.

    Ziynet Sali “Başından sonuna kadar gülmek bu karanlık günlerde çok iyi geldi bana.” şeklinde yorum yaparken, Esra Erol “Çok gişeli filmlere yeni bir rakip geliyor sanırım.” dedi.

    Film, delidolu ve sahiden temiz kalpli bir genç kadın olan Zeliha'nın aşkı bulmaya çalışırken başından geçen komik olayları konu ediyor.

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    Deliha

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top