Hesabım
    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku filmi "Ready Or Not"tan yeni kareler geldi.

    Korku filmi Ready Or Not'tan gelen karelerde yanlış geline bulaştılar! Yılın merakla beklenen korku yapımlarından biri olan "Ready Or Not"tan yeni kareler yayınlandı. Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin'in yönetmenliğini üstlendiği film, aile yemeğinde ortaya çıkan bir hayatta kalma savaşını konu ediniyor. Filmin başrolünde ise The Babysitter, "Mayhem", Oscar ödüllü Three Billboards Outside Ebbing MissouriBad Girl gibi yapımların yıldızı parlayan güzel oyuncusu Samara Weaving yer alıyor.

    Saklambaç oyununu baz alan korku filmin konusu ise şöyle: Zengin bir adam ile evlenen genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın, yeni evlendiği adamın eksantrik ailesi tarafından bir akşam yemeğine davet edilir. Birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayacak bu yemek davetini memnuniyetle kabul eden kadın, başına geleceklerden bihaber yemeğe katılır. Genç kadının sıradan bir akşam yemeği olarak düşündüğü bu davet, insanların hayatta kalmak için mücadele ettiği korkunç bir savaşa dönüşür...

    V/H/S ve Şeytanın Günü filminin yönetmeni Matt Bettinelli-Olpin ile V/H/S filminde ortak çalıştığı yönetmen Tyler Gillett'in filmi, farklı konusuyla dikkat çekiyor. Filmin senaryosunda Watch Over Me dizininin senaryosunu kaleme alan Guy Busick ile "Minutes Past Midnight" filminin senaryosunu kaleme alan Ryan Murphy'nin imzası bulunuyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Bugün Aslında DündüSex, Lies and Videotape gibi yapımların usta oyuncusu Andie MacDowellArrival gibi yapımlardan tanıdığımız Mark O'Brien; The O.C., Gilmore Girls gibi hit dizilerin yanı sıra Bay & Bayan Smith, In The Land of WomenShazam! 6 Güç gibi yapımların yıldızı Adam Brody ve Henry Czerny gibi isimler bulunuyor.

    Korku filmi ülkemizdeki ve yurt dışındaki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşacak.

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    The Ghost Writer

    Usta yönetmen Roman Polanski imzalı The Ghost Writer, eski bir İngiliz Başbakanı’nın anılarını yazması için tutulan bir yazarın hikayesini anlatıyor. Yazar, araştırmaları sürerken ortaya çıkardığı gerçeklerle bir anda kendisini CIA'den silah endüstrisine, Beyaz Saray’dan Downing Street 10 adresine uzanan dehşet verici bir ağın ortasında buluyor.

    Düşman

    Başarılı yönetmen Denis Villeneuve imzalı Düşman filmi, usta yazar José Saramago'nun romanından uyarlandı. Üniversitede tarih dersleri veren Adam isimli bir adamın, izlediği üçüncü sınıf bir filmde kendisinin tıpatıp aynısı bir adamı görerek onu takıntı haline getirmesi üzerine kurulu olan film, her anında kafamızda yeni soru işaretleri yaratıyor.

    Notorious

    Alfred Hitchcock'un Cary Grant ve Ingrid Bergman başrollü filmi Notorious, savaş sırasında suçu kanıtlanmış bir Nazi casusunun kızı ve yeniden harekete geçen Nazilerin planlarını öğrenmek konusunda birlikte çalışırken aşık olduğu hükümet görevlisi Devlin'in entrikalarla dolu hikayesini anlatıyor. Gerilimi bol film, ihanet ve kirli politik oyunların arasında seyircileri bir yolculuğa çıkarıyor.

    Dehşetin Bedeli

    Dehşetin Bedeli filmi bir gangster, çarpık bir bankacı, bir tetikçi ve bir Arap teröristin hayatta kalabilmek için verdikleri tehlikeli mücadeleyi konu ediniyor. Tek şansları patlama şansı yüksek kamyonları kullanmak olan bu grup, bu süreçte kendi kişisel farklılıklarıyla da mücadele etmek zorunda kalıyor.

    Hounds of Love

    Hounds of Love, rahatsız bir çift tarafından banliyö sokağında rastgele bir biçimde kaçırılan genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Kurtulmak için tek şansının çiftin arasındaki sorunlu dinamiği kendi lehine kullanmak olduğunu fark eden genç kadın, zorlu bir psikolojik manipülasyon savaşına girişiyor.

    Şeytan Duymadan Önce

    Philip Seymour HoffmanEthan HawkeMarisa Tomei gibi oyuncuların yer aldığı Şeytan Duymadan Önce filmi, babalarının sahip olduğu mücevherci dükkânını soymaya karar veren iki kardeşin ağır sonuçlar doğuran planını işliyor. Aile bağlarının yerle bir olduğu filmde psikolojik savaşlar da önemli rol oynuyor.

    Ateş Hattında

    John Malkovich ve Clint Eastwood başrollü Ateş Hattında, John F. Kennedy’yi suikastten koruyamamış kıdemli gizli servis ajanı ve bu olaydan 30 yıl sonra yeni başkanın ve gizli servis ajanının hayatını tehdit eden psikopat bir seri katilin kedi-fare oyununu anlatıyor. Film, gerilim, gizem, aksiyon, suç ve romantizmi aynı potada harmanlıyor.

    Blow Out

    John Travolta başrollü Brian De Palma filmi Blow Out, bir suçu keşfeden ve dolayısıyla ciddi bir tehlikeye düşen masum tanık teması üzerine kurulu. Şans eseri kaydettiği ses kaydının devasa bir komplonun parçası olduğunu keşfeden ses teknisyeni, kime güveneceğini bilemediği bir örümcek ağında çıkış yolunu bulmak zorunda kalıyor.

    Sona Doğru

    Sona Doğru, Robert Redford'un başrolünde yer alarak isimsiz bir denizciyi canlandırdığı tek kişilik bir hayatta kalma filmi. Teknesi başıboş bir nakliye konteynırına çarptıktan sonra kendini hayatı için savaşmak zorunda bulan bir adamın hikayesini anlatıyor. Eğer derin sulardan korkmayanlardansanız, bize güvenin, bu film sizi okyanusun ne kadar korkunç olduğunu hissettirecek.

    Marathon Man

    Marathon Man filmi, Dustin Hoffman'ın canlandırdığı, sıradan bir öğrenci olan Babe Levy'nin, Gizli Servis ajanı olan kardeşinin cinayetiyle altüst olan hayatını konu alıyor. Eski Nazi suçlusu Szell’in hedefine dönüşen genç adam hayatta kalabilmek için ölümcül bir oyunu kazanmaya çalışıyor.

    Hayalet Hikayeleri

    Kadrosunda Andy NymanMartin FreemanPaul Whitehouse gibi isimleri bulunduran korku filmi Hayalet Hikayeleri, içinde üç farklı ürpertici hikayenin yer aldığı bir dosya bulan ve bu doğaüstü hikayelerin peşine düşen bir profesörün yaşadıklarını konu alıyor. Paranormal teması altında neyin gerçek, neyin trajedi ve neyin önemli olduğuna dair düşünceleriniz bu filmde tepetaklak ediliyor.

    Ölümcül Oyun

    9 yaşındaki ikiz kardeşlerin yüzü bandajlı olan annelerine duydukları şüphe üzerine kurulan Ölümcül Oyun, bir yandan aile bağlarını sorgularken bir yandan da gerilimi had safhada tutuyor. Yüzü bandajlı kadının gerçek anneleri olmadığından şüphe etmeye başlayan ikizler, "çocuk acımasızlığı" kavramını sarsıcı bir şekilde ortaya koyuyor.

    Zindan Adası

    Martin Scorsese'nin imzasını taşıyan Zindan Adası filmi, başrollerine Leonardo DiCaprioMark RuffaloBen Kingsley gibi ünlü isimlere yer veriyor. İki polis dedektifinin, bir akıl hastasının ortadan kaybolması üzerine tehlikeli akıl hastalarının tedavi gördüğü Ashecliffe Hastanesi'ne soruşturma yapmak için gitmesi ve gelişen esrarengiz olayları anlatan film, kendi zihnimize ne kadar güvenebileceğimiz sorgulatıyor.

    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Kanlı Kareler!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top