Hesabım
    Black Mirror'ın Uzayda Geçen USS Callister Bölümünden Fragman Var

    Dizinin uzayı arşınladığı ilk bölüm, Star Trek göndermeleriyle dikkat çekiyor

    Netflix, popüler bilimkurgu dizisi Black Mirror’ın dördüncü sezonunda bulunan 74 dakikalık USS Callister bölümünün fragmanını paylaştı.

    USS Callister, yakın dönemde yeni sezon prömiyerini yapacak olan antoloji serisinin, uzayda geçen bir hikayeyi ele alan ilk bölümü olacak. Star Trek’e olan benzerliğiyle dikkat çeken bölüm şaşkın bir kaptanın idaresindeki bir uzay gemisinde geçiyor; tayfa görevlerini yerine getirmeye çalışırken aralarına yeni biri katılıyor. Film tadındaki bölüm, özünde gücün kötüye kullanılmasını konu ediniyor.

    Cristin Milioti, Jesse Plemons, Jimmi Simpson ve Michaela Coel gibi ünlü ekran yüzlerini başrollerde izleyeceğimiz bölümün senaryosu, dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ile William Bridges’ın imzasını taşıyor. Bölümün yönetmenliğini ise Sherlock ve Doctor Who gibi yapımlarda yönetmen koltuğuna geçen Toby Haynes üstleniyor.

    USS Callister fragmanı “Arkangel,” “Black Museum,” “Crocodile,” “Hang the DJ” ve “Metalhead” bölümlerinin fragmanları gibi, Netflix’in 13 günlük Black Mirror paylaşım maratonu kapsamında yayınlandı. Netflix 6 Aralık gününe kadar dizinin dördüncü sezonuyla ilgili sürpriz paylaşımlar yapmaya devam edecek. Black Mirror’ın prömiyer tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top