Hesabım
    “Big Little Lies” 2. Sezonuna Meryl Streep Bombası!

    3 Oscar’lı oyuncu Meryl Streep dizinin ikinci sezon kadrosuna katıldı.

    Geçtiğimiz yılın en çok beğenilen dizilerinden “Big Little Lies” ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanırken dizinin kadrosuna çok önemli bir isim katıldı. Birkaç gün önce 21. Oscar adaylığını kutlayan Amerikalı aktris Meryl Streep dizinin ikinci sezonunda rol alacak.

    Streep dizide, Perry Wright (Alexander Skarsgård) karakterinin annesi olan Mary Louise Wright karakterini canlandıracak. 3 Oscar’lı oyuncunun bölüm başına 800 bin dolar alacağı söyleniyor. “The Deer Hunter”, “Kramer vs. Kramer”, “Silkwood”, ve “The Devil Wears Prada” gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncuyu, 2012 yılında rol aldığı “Web Therapy” dizisinden bu yana televizyonda görmemiştik.

    Alexander Skarsgård 'Big Little Lies'ın İkinci Sezonunda!

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan Big Little Lies, ilk sezonuyla 8 Emmy ve 4 Altın Küre ödülü kazanmıştı. Bu durumdan oldukça memnun olan HBO Aralık ayında dizinin ikinci sezonunu duyurdu. İlk sezon kadrosundan Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Alexander Skarsgård geri dönecek, yedi bölümlük ikinci sezonun tüm bölümlerini Andrea Arnold yönetecek. İlk sezonun tamamını yöneten Jean-Marc Vallée ise bu sezon yürütücü yapımcı görevini üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top