Hesabım
    ‘Roseanne’ Sara Gilbert’ın Karakteri Üzerinden Devam Edebilir

    Yeni bir devam projesi daha gündeme geldi

    Geçtiğimiz hafta başrol oyuncusu ve yapımcısı Roseanne Barr’ın attığı tweet’ler yüzünden iptal edilen Roseanne, farklı bir başkarakterle yola devam edebilir. Dizinin, Sara Gilbert’ın canlandırdığı Darlene karakterinin hikayesine odaklanarak tekrar başlama ihtimali gündemde.

    Roseanne’in iptal edilmesi başta ABC ve oyuncu kadrosu olmak üzere tüm sevenlerini üzdü. Başrol oyuncularından John Goodman olası bir devam projesine sıcak baktığını açıklarken devam fikri kulislerde sıkça gündeme gelmeye başladı.

    Yeni söylentilere göre Roseanne, Sara Gilbert’ın canlandırdığı bekar anne Darlene karakterinin hikayesi üzerinden devam edebilir. Sara Gilbert, Barr’ın tweetlerinden sonra tepkisini net bir şekilde göstermiş ve Barr’ın söylemlerinin oyuncu kadrosunun ve teknik ekibin fikirlerini yansıtmadığını belirtmişti.

    Uzun bir süredir Donald Trump yanlısı çıkışlarıyla tepki toplayan Roseanne Barr, geçtiğimiz hafta Twitter hesabından Barack Obama’nın eski danışmanı Valerie Jarrett’a saldırmıştı. Barr attığı bir tweet’te Jarrett’ın Müslüman Kardeşler ve Planet of the Apes’in çocuğu gibi olduğunu söylemişti. Ardından Chelsea Clinton ve George Soros'la ilgili de ırkçı söylemlerde bulunmuştu. ABC birkaç saat sonra dizinin iptal edildiğini açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top