Hesabım
    Stranger Things’in Yıldızı Noah Schnapp 3. Sezonla İlgili Konuştu

    Will Byers yeni sezona dair ipucu verdi

    Stranger Things’in genç yıldızlarından Noah Schnapp, Hollywood Reporter röportajında fenomen dizinin üçüncü sezonuna dair küçük ipuçları verdi.

    Dizinin kilit karakteri Will Byers’e hayat veren başarılı oyuncu, üçüncü sezonla ilgili en büyük değişikliğin, hikayenin geçtiği mevsimden kaynaklandığını söyledi. Schnapp, “yeni sezon yaz aylarında geçtiği için karakterlerin tamamını daha önce tanık olmadığımız halleriyle göreceğiz” dedi.

    Schnapp az sayıdaki sahnesine rağmen dizinin en sevilen karakterlerinden birine dönüşen Erica'nın akıbetiyle ilgili de konuştu. Priah Ferguson’ın canlandırdığı karakterin yeni sezonda daha fazla görüneceğini söyleyen Schnapp, karakter için bir hikaye dahi yazıldığını ve diğer karakterlerden birinin de bu hikayeye dahil olacağını açıkladı.

    Üçüncü sezona dair kesinleşen bir diğer detay Steve Harrington karakteriyle ilgiliydi. Joe Keery'nin hayat verdiği ve yine hayranların favori karakterlerinden birine dönüşen Steve’i üçüncü sezonda daha çok göreceğiz.

    Netflix'te izleyici karşısına çıkan Stranger Things, üçüncü sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda geçen korku dizisi, yakın dönemde üçüncü sezon kadrosuna Francesca Reale, Cary Elwes, Jake Busey ve Maya Hawke’u eklemişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top