Hesabım
    ‘The Boys’dan İlk Fragman ve Simon Pegg Müjdesi!

    Amazon dizisi 'The Boys’dan ilk fragman ve Simon Pegg sürprizi geldi

    Amazon dizisi The Boys'un kadrosuna ünlü oyuncu ve senarist Simon Pegg eklendi. New York Comic-Con esnasında verilen bu müjdeli habere ek olarak diziden ilk resmi fragman da görücüye çıktı.

    Ekranlarda görmeye alışık olmadığımız Simon Pegg, The Boys’da Hughie adlı karakterin babasına hayat verecek. Aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys, CIA tarafından oluşturulan sıradışı bir ekibin maceralarını işleyecek. The Boys adlı bu takım, aşırı şöhret nedeniyle yozlaşan süper kahramanları takip etmekle görevli olacak.

    The Boys grafik romanı, Happy çizgi romanında imzası bulunan Darick Robertson ile Preacher'ın yaratıcısı Garth Ennis tarafından hayata geçirildi. Diğer iki çizgi romanın da sırasıyla Syfy ve AMC tarafından ekrana taşındığını hatırlatalım.

    The Boys’un oyuncu kadrosunda Karl UrbanJack QuaidLaz AlonsoTomer KaponJennifer EspositoKaren FukuharaElisabeth ShueErin MoriartyAntony StarrDominique McElligottChace Crawford ve Nathan Mitchell gibi isimler yer alıyor.

    The Boys uyarlaması Seth Rogen, Evan Goldberg ve Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke tarafından ekrana taşınıyor. İlk sezonun 2019 içerisinde başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top