Hesabım
    Netflix'ten 'Stranger Things Günü'ne Özel Paylaşım!

    'Stranger Things'in yıldızları dizinin hayranlarına seslendi

    Stranger Things’in 3. sezon hazırlıkları sürerken Netflix cephesinden “Stranger Things Günü”ne özel video geldi. Dünya çapında devasa bir hayran kitlesi yaratan dizi, 6 Kasım'da olayların başladığı "o günü" kutluyor.

    Her şey 6 Kasım 1983’te, küçük Will Byers’in bir anda ortadan kaybolmasıyla başlamıştı. Esrarengiz bir şekilde, arkasında hiçbir iz bırakmadan yok olan Will için ailesi, arkadaşları ve hatta Hawkins kasabası seferber olmuştu. Netflix, olayların başladığı tarihe atfen 6 Kasım’ı Stranger Things Günü olarak ilan etti.

    Stranger Things Günü’ne özel hazırlanan video, 3. sezon çekimlerinin sürdüğü sette çekildi. Netflix, dizinin hayranlarını bu özel günü kutlamaya davet etti.

    Stranger Things'in yaratıcılarından Ross Duffer geçtiğimiz günlerde yeni sezonla ilgili şu açıklamaları yapmıştı: “Hem en eğlenceli hem de en iğrenç sezonumuz olacak. John Carpenter’ın The Thing’inden esinlendik. Cronenberg’ten esinlendik. Biraz George Romero hissi de olacak. Yeni sezonda, önceki sezonlarda yeterince hürmet edemediğimiz korku filmleri ve korku ustaları var.”

    Duffer Kardeşlerin yarattığı Stranger Things, 2019’un yaz aylarında prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top