Hesabım
    Sarah Paulson'lı "Ratched"dan Altyazılı Fragman!

    "Guguk Kuşu"nun ikonik hemşiresi geri dönüyor!

    Oscar ödüllü One Flew Over the Cuckoo's Nest, ülkemizdeki bilinen adıyla Guguk Kuşu'nun TV projesi Ratched'ın altyazılı fragmanı yayınlandı. Dizide, sinema versiyonunda kötülüğün timsali bir karakter olan hemşire Mildred Ratchedın ilk zamanlarını izleyeceğiz. Sarah Paulson, ikonik hemşire Ratched rolünde karşımıza çıkacak. Dizinin yaratıcılarından biri American Horror Story’le büyük ün kazanan ve son dönem birçok yapımla karşımıza çıkan Ryan Murphy. Ratched, 18 Eylül Cuma tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye’de yayınlanacak.

    Ryan Murphy ve Ian Brennan'ın birlikte ortaya çıkardığı dizisinde, bir akıl hastanesi hemşiresi olan Mildred Ratched'in yaşadıklarına ve 1975 tarihli filmdeki nefret oldu haline dönüşümünü izleyeceğiz. 1947'de Mildred, bir psikiyatri hastanesinde işe başlar ve burada ilginç deneyler yapmaktadırlar. Mildred, kendini çok iyi tanıtır ve iş için en uygun aday olduğunu düşündürür ama zaman ilerledikçe içinden çıkan şeytani ve kötücül hisler yavaş yavaş karakterini oluşturmaya başlar. 

    Dizinin iddialı oyuncu kadrosunda; Sarah Paulson (Mildred Ratched), Cynthia Nixon (Gwendolyn Briggs), Judy Davis (Nurse Betsy Bucket), Sharon Stone (Lenore Osgood), Jon Jon Briones (Dr. Richard Hanover) Finn Wittrock (Edmund Tolleson), Charlie Carver (Huck), Alice Englert (Dolly), Amanda Plummer (Louise) Corey Stoll (Charles Wainwright), Sophie Okonedo (Charlotte) ve Vincent D’Onofrio (Belediye Başkanı George Wilburn) bulunuyor.

    Altyazılı fragmanı yayınlanan dizide, Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas ve Tim Minear yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top