Hesabım
    "Obi Wan Kenobi" Dizisinin Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

    Dizinin başrol oyuncusu Ewan McGregor açıkladı..

    Henüz adı belirlenmeyen Obi-Wan Kenobi hakkındaki Disney + serisinin prodüksiyonu tekrar yoluna girmiş gibi görünüyor. Hafta sonu Ewan McGregor, Star Wars yan serisinin çekimlerinin ne zaman başlamasını beklediğini açıkladı. Obi-Wan Kenobi serisinin cephesinden yeni haberlerin gelmeye başlaması Gregor'u desteklerken, bizi de oldukça heyecanlandırıyor.

    McGregor, Star Wars yan serisinin çekimlerinin Mart 2021'de başlayacağını bildirdi. Oyuncu, cumartesi günü Graham Norton Show için sunucu Graham Norton'la yaptığı video röportajında ​​(Variety aracılığıyla) başlangıç ​​tarihini doğruladı. Norton, konuyu tartışmaya açtıktan sonra, McGregor ona “Sanırım bu Obi-Wan Kenobi hikayesinde tamamen ben yokum ama kesinlikle benim çok olacağım bir proje, bu iyi. Çekimlere önümüzdeki yıl mart ayında başlıyoruz." dedi

    Daha önce sete çıkılması planlanan tarih Ocak 2020 olmuştu ama pandemi nedeniyle tabii ki iptal oldu. O sırada, oyuncuların ve ekibin Londra'daki Pinewood Stüdyolarında toplandıktan sonra eve gönderildiklerini öğrendik. Prodüksiyon "süresiz olarak" kapatıldı ve şimdi, geri dönmek için gün sayıyorlar. Kapatmanın Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy'nin senaryodan memnuniyetsizliğinden kaynaklandığı da çıkan diğer haberler arasındaydı. Sadece birkaç ay sonra, John Wick 3: Parabellum'un yönetici yapımcısı Joby Harold, Hossein Amini’nin diziden ayrılmasının ardından yeni bir senaryo yazması için işe alındı.

    Deborah Chow, dizi için yönetmen koltuğuna oturacak. Obi-Wan dizisi kadrosunda McGregor'a kimin katılacağı şimdilik hepimiz için bir gizem. Yayın tarihi konusunda da bir netlik yok ama 2021 yılının son aylarında izleme şansımız oldukça yüksek. Ewan McGregor, bir yandan da The Birthday Cake, The Land of Sometimes ve The Cow adlı yapımların çalışmalarıyla meşgul. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top