Hesabım
    Reina Hardesty, Amazon'un "The Boys" Odaklı Spinoff Dizisinde!

    The Boys spin-off dizisinden son detaylar..

    Amazon'un sevilen dizisi "The Boys"un isimsiz spinoff projesi büyüyen oyuncu kadrosuna Reina Hardesty'yi ekledi. Hardesty, isimleri daha önce duyurulan oyuncu kadrosu üyeleri Shane Paul McGhie, Maddie Phillips, Aimee Carrero, Jaz Sinclair ve Lizze Broadway'e katıldı. Hepsi genç süper kahramanları canlandıracak. Amerika'nın yalnızca genç yetişkin süper kahramanlar için var olan tek kolejinde geçen isimsiz dizi, fiziksel, cinsel ve ahlaki değerlerini ortaya koyarken, karakterlerin rekabetçi hayatlarını anlatan, R-dereceli bir dizi olarak tanımlanıyor.

    Dizinin yayıncı tarafından bir tam sezon siparişi alması bekleniyor. Bu Hardesty’nin güçleri olan bir karakteri ilk defa canlandırması olmayacak. Daha önce The CW’nin “The Flash” ve “Legends of Tomorrow” yapımlarında Joss Mardon, diğer adıyla Weather Witch olarak yer aldı. Ayrıca, yakın zamanda IFC'de Hank Azaria ve ve Amanda Peet'le birlikte “Brockmire”ın son sezonundaki macerasını tamamladı. Diğer çalışmaları arasında “StartUp” ve “Greenhouse Academy” yer alıyor.

    "The Boys" gibi, bu dizi de Sony Pictures Television ve Amazon Studios tarafından çekilecek. Craig Rosenberg, Sony'le yaptığı genel anlaşma kapsamında dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Şu anda "The Boys" dizisinde yazar ve yönetici yapımcılık görevine devam ediyor. "The Boys" yaratıcısı Eric Kripke, Kripke Enterprises aracılığıyla "The Boys" yapımcıları Seth Rogen, Evan Goldberg ve Point Grey Pictures'dan James Weaver'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek.

    Garth Ennis ve Darick Robertson, "The Boys" adlı çizgi romanın temelini oluşturdu. Sarah Carbiener, Erica Rosbe, Aisha Porter-Christie, Judalina Neira, Zak Schwartz ortak yapımcılar oldular. Diziye yakın zamanda Shane Paul McGhie, Maddie Phillips ve Aimee Carrero gibi oyuncuların da eklendiği açıklandı. Orijinal dizi The Boys, geçtiğimiz temmuz ayında 3. Sezon için Amazon Prime Video tarafından yenilendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top