Hesabım
    "Ölümlü Dünya 2" Geliyor!

    Devam filmi Disney+'ta yayınlanacak.

    "Ölümlü Dünya 2" gerçek oluyor! TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Ölümlü Dünya" devam filmi için hazırlıklar başladı. Film, Disney+ üzerinden seyirciyle buluşacak.

    Ülkemizde 14 Haziran'dan itibaren faaliyet gösteren Disney+,daha önce Yılmaz ErdoğanŞahan Gökbakar ve Ata Demirer gibi dev isimlerin yeni filmlerini alan BKM Film ile 5 yıllık anlaşma imzalamıştı. Platformun Türkiye yapılanmasını yöneten Cenk Somer ve Mehmet İçağasıoğlu şimdi de "Ölümlü Dünya 2" için Taff Pictures'la anlaşmaya vardı. 

    Ali Atay'ın yönettiği "Ölümlü Dünya" 2018 yılında vizyona girdi ve 585 bin seyirci tarafından izlenerek 7 milyon TL gişe hasılatı elde etti, daha sonrasında ise Netflix'te yayınlandı. Senaryosu Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi tarafından yazılan filmde Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre YıldırımMehmet Özgür ve Osman Alkaş gibi isimlerin yer aldığı film izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştı ve bir devam filminin gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. 

    Feyyaz Yiğit ve Ali Atay başta olmak üzere orijinal kadronun geri döneceği devam filminin çekimlerinin önümüzdeki yılın bahar aylarında başlaması planlanıyor. Filmin Disney+'ta yayınlanacağı tarih ise 2023 sonbaharı olarak açıklandı. 

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayınız...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top