Hesabım
    6. Palto Film Günleri

    6 gün sürecek etkinlik 25 Aralık Salı günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’daki açılış töreniyle başlıyor...

    Bu yıl 6. Kez Eskişehir’de düzenlenecek olan 6. Palto Film Günleri 25 - 30 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından İletişim Bilimleri Fakültesi desteğiyle düzenlenen etkinlik 25 Aralık Salı günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’daki açılış töreniyle başlayacak ve açılış filmi olarak Zerre gösterilecek. Açılış coşkusu “Halimden Konan Anlar” konseriyle devam edecek.

    6 gün boyuncu Eskişehirli sinemaseverler 6. Palto Film Günleri kapsamında bu sene; Acı (Pieta) (Kim Ki-duk), Aşk (Amour) (Michael Haneke), Baskın (Serbuan Maut) (Gareth Evans), The Master (Paul Thomas Anderson), Roma'ya Sevgilerle (To Rome with Love) (Woody Allen), Meleklerin Payı (The Angels' Share) (Ken Loach), Cennetteki Çöplük (Der Müll im Garten Eden) (Fatih Akin), Zerre (Erdem Tepegöz), Gözetleme Kulesi (Pelin Esmer), Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) (Jonathan Dayton, Valerie Faris) ve Havana'da 7 Gün (7 días en la Habana) filmlerini izleyebilecek.

    Etkinlik kapsamında Zerre filminin yönetmeni Erdem Tepegöz ve yapımcı Kağan Daldal, Gözetleme Kulesi’nin yönetmeni Pelin Esmer ve oyuncusu Nilay Erdönmez katılımcılarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

    Palto Film Günleri Atölye Çalışmaları'nda ise bu yıl Sara Merih Ertaş film setlerini masaya yatıracak ve sette kim kimdir, ne işi yapar konularında bilgi verecek.

    Bir Palto Film Günleri klasiği olan “Askıda Bilet” uygulaması da bu yıl devam ediyor. Seyirciler herhangi bir seansa bilet alarak gişeye bırakabilir ve böylece ekonomik zorluk çeken sinemaseverler gişeden biletlerini ücretsiz olarak temin edebilirler. Bu uygulamayla Palto Film Günleri “...rağmen sinema” diyenlere selam duruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top