Hesabım
    Sürgün İnek ve Oscar Adayı Filmler Sinemalarda!

    28 Şubat haftasında 2'si yerli tam 7 yeni film vizyona giriyor. Sürgün İnek'in yanı sıra, Aile Sırları, Son Kalan ve Meydan öne çıkanlar arasında...

    Ayhan Özen'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi olan ve kadrosunda Hasan KaçanŞebnem SönmezCezmi BaskınFırat TanışVildan Atasever gibi pek çok yıldız ismi barındıran güldürü Sürgün İnek bu cuma vizyon giriyor. Haftanın bir diğer yerli filmi ise komedi-korku arasında gidip gelen Orçun Benli imzalı Gulyabani.

    Oscar Ödülleri için geri sayım sürerken, yarışta ikişer kategori ile yer alan Aile Sırları ve Son Kalan filmleri de bu hafta sonu sinema seyircisinin karşısına çıkacak. Meryl Streep ve Julia Roberts Aile Sırları filminin güçlü iki ismi olarak öne çıkarken, gerçek bir olaydan uyarlanan savaş filmi Son Kalan da tüyler ürperten bir gerilim vaat ediyor.

    Colin Farrell ve Jessica Brown Findlay'in başrolleri paylaştıkları Kış Masalı fantastik bir romantizm sunuyor. Haftanın iki politik filmi Costa-Gavras imzalı Kapital, ve Mısır Tahrir Meydanı'nda yakın zamanda yaşananları beyazperdeye taşıyan Meydan bu hafta Başka Sinema kapsamında vizyona giren diğer önemli yapımlar.

    Haftanın filmleri dair kapsamlı yorum, fragman ve eleştirilerimiz yine vizyon dosyasında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top