Hesabım
    "Dünyanın Bütün Parası"ndan Türkçe Poster!

    Yıldızlı kadrosuyla "Dünyanın Bütün Parası" yakında sinemalarda!

    Yıldız kadrolu biyografik dram Dünyanın Bütün Parası'ndan Türkçe poster var. John Pearson'ın Painfully Rich: the Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty adlı kitabından beyaz perdeye uyarlanan "Dünyanın Bütün Parası", fabrikatör Jean Paul Getty'nin torununun kaçırılması ve kurtarılana dek yaşananlar üzerine kuruluyor.

    Amerika'nın sayılı zenginlerinden olan Jean Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu kaçırılır. Fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail, fidye için milyarder kayınperderine gider ancak John Paul Getty cimriliğiyle ünlenmiş biridir ve fidyeyi fazla yüksek bulur. Oğlunun hayatını kurtarmak isteyen Gail, parasına düşkün fabrikatör dede Jean Paul Getty ve fidye isteyen suçlular arasında ortak noktayı bulmak bir hayli zor olacaktır. Bu süreçte John Paul Getty Jr.'ın hayati tehlikesi her geçen saniye artmaktadır...

    Oscar adayı oyuncu Michelle Williams'ın John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail'i, 2 Oscar adaylığı bulunan sevilen oyuncu Mark Wahlberg ise Gail'a yardımcı olmaya çalışan güvenlikçi Fletcher Chase'i canlandırdığı yapımda Jean Paul Getty rolü için ilk olarak Kevin Spacey ile anlaşılmış, ancak Spacey'in taciz skandallarının ardından projeyle ilişiğinin kesilmesi ile rol Christopher Plummer'ın olmuştu.

    Aksiyon filmlerinin sevilen yönetmeni Ridley Scott'ın imzasını taşıyan fidye dramı "Dünyanın Bütün Parası" ülkemizde 23 Şubat 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top