Hesabım
    "Wonder Woman 2" Hakkında Önemli Detaylar!

    "Wonder Woman 2" hakkında yeni bilgiler geliyor.

    Wonder Woman 2'den yeni detaylar geldi. Gal Gadot başrollü devam halkasının konusu hakkında gelen yeni bilgi, filmin geçeceği zaman dilimine yönelik tahminlere nokta koyuyor. Gelen tanıtım görselinde yalnızca "WW84" yazıyor. Bu da Wonder Woman'ın yeni macerasını 1984 yılında yaşayacağına işaret ediyor. Uzun zamandır 1947'den 1991'e dek süren Soğuk Savaş döneminde geçeceği söylenen devam halkasının tam tarihi de böylece belli olmuş oluyor.

    “Game of Thrones” ve “Narcos” gibi önemli dizilerde yıldızı parlayan ve son yıllarda Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Şilili-Amerikalı aktör Pedro Pascal'ın kadrosunda yer aldığı ve tahminen Wonder Woman'ın yanında saf tutacağı devam halkasında kötü karakter Cheetah’ı ise genellikle komedilerle tanıdığımız, Altın Küre adayı oyuncu Kristen Wiig canlandıracak. 

    DC Sinematik Evreni’nin şimdiye kadarki en başarılı filmi kabul edilen “Wonder Woman”, vizyona girdiği geçtiğimiz sene 821 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Amerikan Yapımcılar Birliği tarafından En İyi Film dalında aday gösterilen "Wonder Woman", farklı ödül törenlerinden birçok heykelcikle ayrıldı.

    Devam halkası "Wonder Woman 2" 1 Kasım 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top