Hesabım
    "Malefiz 2"ye Dair Yeni Detaylar!

    Angelina Jolie'li "Malefiz 2"den yeni detaylar geldi.

    Maleficent 2'dan yeni detaylar açıklandı. 2014 yapımı, tüm dünyada 758 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Malefiz”in merakla beklenen devam halkasında 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer ve Robert Lindsay'nin rolleri ortaya çıktı. İkili kral ve kraliçeyi canlandıracak.

    Kendisinin Kral John adlı bir karaktere hayat verdiğini açıklayan Robert Lindsay, güzel oyuncu Pheiffer'ın da kalesini paylaştığı Kraliçe Ingrith'i canlandıracağını belirtti. Batman Returns'ün Catwoman'ı olarak akıllara kazınan güzel oyuncu, son dönemde Doğu Ekspresinde Cinayet ve Ant-Man ve Wasp filmlerinde de boy göstermişti.

    Filmin senaryosuna dair henüz çok az bilgimiz olduğu için Kral John ve Kraliçe Ingrith'in Malefiz'in yanında mı yoksa karşısında mı olduklarını bilmiyoruz. Devam halkasında dair bildiğimiz tek şey, Malefiz ve Aurora, namı diğer Uyuyan Güzel'in hala birbirlerine bağlı oldukları...

    Oscar ödüllü aktris Angelina Jolie’nin başrolünü üstlendiği yapımda ilk filmin Uyuyan Güzel Aurora'sı Elle Fanning, Prens rolünde “Trust” dizisinden tanıdığımız Harris Dickinson, kötü adam olarak “Deadpool”un Ajax'i Ed Skrein, Oscar adaylığı bulunan Chiwetel Ejiofor, “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” filminde Chastity Barebone rolünde izlediğimiz Jenn Murray, “Heroes Reborn” ve “Ice” dizileriyle tanınan Judith Shekoni ve Fernanda Diniz yer alıyor.

    Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı'nın yönetmeni Joachim R∅nning'in yönetmenliğini yaptığı filmde, senaryo ilk filmin senaristi Linda Woolverton'ın imzasını taşırken, senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top