Hesabım
    Tom Hardy'li "Venom"dan Yeni Detaylar!

    Tom Hardy başrollü "Venom" filminden yeni detaylar açıklandı.

    Tom Hardy başrollü Venom: Zehirli Öfke'den yeni detaylar açıklandı. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmayı bir insan vücuduyla birleştiren çizgi roman filminden gelen yeni detaylar filmin kötü adamı Dr. Carlton Drake'e dair...

    San Diego Comic-Con'daki "Venom" panelinde konuşan Altın Küre adayı Riz Ahmed, canlandırdığı Dr. Carlton Drake karakterine dair açıklamalarda bulundu. En önemli detay olarak karakterin tıpkı çizgi romanlardaki gibi simbiyotik kötü karakter Riot'a dönüşeceğini açıklayan oyuncu, karakterine dair yeni ayrıntılar verdi. Karakterinin insanlığa yardım etme amacıyla yola çıkan bir karakter olduğunu söyleyen oyuncu; "Döneminde çok büyük atılımlar yapmış bir karakter. Kendi vakfı olan Yaşam Vakfı, yaşamı sürdürmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor çünkü insanlık tükenmeye yaklaşıyor. Gündemdeki çevresel sorunların ışığında Drake, geleceğin uzayda olduğunu düşünüyor, bu yüzden de araştırmalar yapıyor. Uzay araştırmaları sırasında da simbiyozu keşfediyor. İnsanlık adına doğru olanı yapmaya ve geleceği kurtarmaya çalışıyor. Ancak dedikleri gibi; bir omlet yapmak için biraz yumurta kırmanız gerekiyor." dedi.

    Merakla beklenen "Venom"da Mad Max efsanesini kaldığı yerden devam ettiren, "Diriliş"teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy, Örümcek Adam çizgi romanlarında yer bulan Eddie Brock'u canlandırırken, filmin kadrosunda usta oyuncu Woody Harrelson da yer alıyor. Ünlü oyuncu filmde canlandırdığı karakteri açıklayamacağını söylemiş olsa da, bizim tahminimiz Cletus Kasady, nam-ı diğer Carnage karakterine hayat vereceği yönünde... 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams, Brock'un kız arkadaşı Anne'e hayat verirken, Jenny Slate, Reid Scott ve Scott Haze de kadroda yer alıyor.

    Zombieland”, “30 Minutes or Less” ve “Suç Çetesi” gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği "Venom: Zehirli Öfke" bu sene 5 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top