Hesabım
    "Joker" Setinden İlk Thomas Wayne Karesi!

    Solo "Joker" filminin setinden Batman'in babasına ilk bakış geldi.

    Joaquin Phoenix'li Joker filminden ilk Thomas Wayne karesi geldi. New York City'de çekimleri devam etmekte olan çizgi roman uyarlamasından gelen karede Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Joker'i Gotham'ın suç prensine dönüşmeden önce, henüz Arthur Fleck iken görüyoruz. Set karelerinde Arthur'u Bruce Wayne ile konuşmaya çalışırken görüyoruz. Ancak belirsiz bir sebepten ötürü ardından karakter düşüyor.

    Thomas Wayne çeşitli uyarlamalarda birçok farklı şekilde resmedildi. Bazen rastgele bir sokak suçunun kurbanı iken bazen de büyük bir komploun merkezinde trajik bir figür oldu. Hatta genç Bruce'a bilinçaltında ilham veren bir Batman figürü olarak tasvir edildiği de oldu. Onun şu anki en popüler yorumu ise Batman'in öldürme konusunda ahlaki olarak belirsiz bir bakışla harmanlanan, alternatif bir versiyonu.

    Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor. Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor.

    Merakla beklenen filmin yönetmenliğini Oscar adayı Todd Phillips üstlenirken, senaryosunda da yönetmenle birlikte Scott Silver'ın imzası var. "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in ikonik kötü Joker'i canlandıracağı film, standart bir kötü adam hikayesindense toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması ve aynı zamanda sosyal bir uyarı niteliği taşıyor. 

    "Joker" ülkemizde 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top