Hesabım
    "IT: Chapter 2"dan İlk Resmi Poster Burada!

    "IT: Chapter 2"nun ilk posteri yayınlandı.

    It: Chapter 2'dan ilk resmi poster yayınlandı. İlk filmin ardından tekrar Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna geçtiği devam filminden gelen posterde ne yazık ki yetişkin Ezikler Klübü'nü ya da korkunç Pennywise'ı göremiyoruz. Yalnızca karanlık bir fonun üzerinde filmin adı yer alıyor.

    Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan Jessica Chastain, X-Men'in genç Charles Xavier'ı olarak tanıdığımız, BAFTA ödüllü James McAvoy, Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen Bill Hader, dizilerden tanıdığımız Jay Ryan, bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız James RansoneShadowhunters serisinin Luke Garroway'i Isaiah Mustafa ve Power'ın yıldızı Andy Bean oluşan yetişkin "Ezikler Klübü", devam halkasında kasabaya geri dönüyor.

    Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler, bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da zor bir aşama olacak. Artık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, bir kez daha el ele vermek zorunda kalacak...

    Bill'in eşi olarak "The Son" ile hatırlanan Jess Weixler, zorba ve psikopat bir ergen olan Henry Bowers'ın yetişkin versiyonu olarak Altered Carbon ile ünlenen Teach Grant'in eşlik edeceği filmin kadrosunda yönetmen ve oyuncu Xavier Dolan ve Will Beinbrink de yer alıyor. "O 2" 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top