Hesabım
    Hakan Günday'dan "Müslüm" Filmi Açıklamaları

    Hakan Günday senaryosunu üstlendiği "Müslüm" filmine dair açıklamalarda bulundu.

    Hakan Günday'dan Müslüm açıklamaları geldi. Müslüm Gürses'in milyonları etkileyen müziğini, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişileri, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’u, Müslüm Baba fanlarını ve şarkılarında kendisinden izler bulan her yaştan dinleyicilerini birleştiren biyografik yapıma dair, filmin senaristlerinden ünlü yazar Hakan Günday kimi açıklamalarda bulundu.

    Daha filmi ile ilk senaristliğini yapan, ardından Şahsiyet dizisi ile dizi sektöründe de senaristlik deneyimini yaşayan ünlü yazar, "Müslüm" filminin kendisi için ne ifade ettiğinden ve bu sürecin kendisine neler kattığından bahsetti. "Müslüm Gürses’in hayatını anlatmaya çalışmak benim için her şeyden önce çok öğretici bir süreçti." diye söze başlayan Günday, Gürses'in dayanıklılığından da bahsetti.

    "Sorunlarla başa çıkma, yaşadığı acılarla başa çıkma biçimini gördükçe böyle bir insanı tanımanın etkisi altında kalıyorsunuz aynı zamanda. Çünkü alışık olduğunuz bir yaradılış değil. Alışık olduğunuz şey "Hayat bana bir darbe vurursa ilk fırsatta ben onun iki katını vurmaya hazırım" refleksidir. Alışılmadık olan, burada gördüğümüz, hayatın bütün zorluklarına göğüs geren biri. Bütün bu büyük acıların karşısında, her acıdan daha da olgunlaşarak, daha da büyüyerek çıkan bir insandan bahsediyoruz. Benim açımdan böyle bir kişiyi, böylesine sanatında özgün, kar tanesi gibi biricik olan birini tanıma fırsatı verdiği için çok olağanüstü öğretici bir süreç."

    Hayranlarının "baba" dediği ünlü sanatçıya, başarılı oyuncu Timuçin Esen hayat verirken, Zerrin TekindorAyça BingölErkan CanTaner ÖlmezErkan AvcıŞahin KendirciTurgut TunçalpGüven KıraçErkan Kolçak KöstendilCaner KurtaranGoncagül Sunar ve Aleyna Özgeçen de filmin kadrosunda yer alıyor. Uluslararası gururumuz Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay ve Ketche'nin yönetmen koltuğunu paylaştığı film sinemalarda dönmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top