Hesabım
    "Kafalar Karışık" ile Kahkaha Tufanı Geliyor!

    Yerli komedi "Kafalar Karışık" filmi sinemalarda!

    Yerli komedi filmi Kafalar Karışık sinemalarımızda dönmeye başladı! 2015 yılında kurdukları  "Kafalar" grubuyla YouTube’da yayınladıkları kendilerine has videolarla milyonlara ulaşan sosyal medya fenomenleri Bilal HancıAtakan Özyurt ve Fatih Yasin'in oluşturduğu hesap Kafalar'ı beyaz perdeye taşıyan yerli komedi filmine biletlerinizi hemen buradan alabilirsiniz!

    Kafalar Karışık filminin kadrosunda Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in yanı sıra; usta oyuncu Metin AkpınarCihan ÜnalGüven KıraçErkan CanPerihan SavaşFunda ArarFeride Hilal AkınErhan YazıcıoğluRuhi SarıBurak TamdoğanSelahattin TaşdöğenZuhal Yalçın ve Hakan Tunçbilek yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Yücel Yolcu oturuyor. Yerli komedi filminin konuk oyuncularını ise Enbe Orkestrası şefi Behzat Gerçeker, ünlü prodüktör Samsun Demir, güzel şarkıcılar Derya Uluğ ve Ece Seçkin gibi isimler oluşturuyor. 

    "Kafalar Karışık", evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder...

    Komedi filminin görüntü yönetmenliğini ise 2015 yapımı Mustang filmi ile Oscar ödülüne aday gösterilen Ersin Gök üstleniyor.

    Yönetmen Yücel Yolcu ise sinemamıza yavaş yavaş giren Youtuberlar hakkında "Kafalar Karışık yeni tarz bir film. Sosyal medyanın ünlüleriyle ve bizim bildiğimiz, kalbimizde olan isimler bu projede bir araya geldi. Bildiğimiz bir oyun tarzı var bir de Kafalar'ın kendi bir tarzı var. ikisini sinema filminde buluşturduk ve bir bütünlük yarattık. En çok sevindiğim nokta ise iki nesil buluştu. Bizden daha genç ve bizden önceki üstatlarımız birlikte kamera karşısına geçti." sözleriyle filmi açıklamıştı.

    Yepyeni ve dinamik yerli komedi filmi sinemalarda fırtına estirmeye başlıyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top