Hesabım
    “Tolkien”in Yıldızları Nicholas Hoult ve Lily Collins Yazar Hakkında Konuştu!

    Biyografik drama filmi “Tolkien” 5 Temmuz’da sinemalarımıza konuk olacak.

    Sıcak Kalpler”, “Mad Max: Fury Road” ve “Sarayın Gözdesi” gibi filmlerle tanınan başarılı İngiliz aktör Nicholas Hoult ve “Rules Don't Apply”ın Altın Küre adayı yıldızı Lily Collins’in başrollerini paylaştığı biyografik drama filmi “Tolkien”den yeni bir video yayınlandı. Filmin yıldızları yeni videoda usta yazar J.R.R. Tolkien ve eserleri hakkında konuştu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Colm MeaneyAnthony BoylePatrick GibsonTom Glynn-CarneyCraig RobertsLaura DonellyGenevieve O'ReillyPam Ferris ve Derek Jacobi gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ise “Lapland Odyssey”, “Heart of a Lion” ve “Tom of Finland” gibi filmlerle tanınan ödüllü Finlandiyalı yönetmen Dome Karukoski üstleniyor.

    Yüzüklerin Efendisi” serisinin yazarı J. R. R. Tolkien’in yaşamına odaklanan film, yazarın yetim kaldığı çocukluk döneminden itibaren yaşamının ilerleyen dönemine uzanıyor. Tolkien'in arkadaşlık ve aşkı keşfetme hikayesini izleyicilerine sunmaya hazırlanırken diğer yandan da I. Dünya Savaşı döneminde Tolkien'in yaşadıklarına değiniyor. Tüm bu yaşam deneyimlerinin ise Tolkien'in "Yüzüklerin Efendisi" evrenini yaratmasında ilham kaynağı olmasına tanıklık edeceğiz. Ayrıca Tolkien'in hayat arkadaşı Edith Bratt ile de tanışma fırsatı bulacağız.

    “Tolkien” ülkemizde 5 Temmuz tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top