Hesabım
    Christopher Nolan'ın Yeni Filminin Adı Belli Oldu!

    Robert Pattinson başrollü filmin adı açıklandı.

    Christopher Nolan'ın Dunkirk'ün ardından gelen ilk film projesinin adı belli oldu. Her bir ayrıntısı olay olan ve isimsiz proje olarak tanıtılan filmin adı resmi olarak duyuruldu. Batman rolünü üstleneceği haberleriyle gündeme yerleşen Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı projenin adı "Tenet" oldu.

    Inception, Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Night Rises, Memento, Following, Prestij, Interstellar gibi yapımların efsanevi yönetmeni Christopher Nolan'ın aylardır gündemdeki yerini koruyan yeni projesinin adı "Tenet" oldu. Bilindiği üzere "Tenet" ilke, inanç, öğreti gibi anlamlar taşıyor. Warner Bros bünyesinde geliştirilen projenin vizyon tarihi ve konusu hakkında gizem sürüyor. Ancak filmin temasının uluslararası casusluk üzerine olacağı söylentiler arasında bulunuyor. Yaklaşık olarak yedi ayrı ülkede çekimlerinin yapılacağı söylenen Tenet'in üç film süresi uzunluğunda olabileceği duyurulmuştu. Bu duyuruyu, senaryosunu okuması için bir odaya kapatılan Robert Pattinson yapmış ve senaryo hakkındaki şaşkınlığını gizleyememişti. Bilindiği üzere filmin başrollerine BlackKklansman'ın yıldızı Andre Holland;Guardians of The Galaxy'nin başarılı isimlerden Elizabeth Debicki ve SoygunHigh LifeThe King gibi filmlerden tanıdığımız Robert Pattinson;  Malcolm X'te karşımıza çıkan ve Love Beats Rhymes, Monsters and Men, The Old Man & The Gun gibi filmlerden Ballers dizisi ve Akademi ödüllü Karanlıkla Karşı Karşıya filminden tanıdığımız John David Washington;  Guardians of The Galaxy 2WidowsEverestMuhteşem GatsbyCloverfield ParadoksuThe Night Manager gibi yapımlarda karşımıza çıkan Elizabeth Debicki getirilmişti. Ayrıca filmin genişleyen oyuncu kadrosunda usta sinema ve tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Kenneth Branagh; Kick-Ass, Anna Karenina, Nowhere Boy, Nocturnal Animals gibi yapımlardan tanıdığımız Aaron Taylor Johnson; Nolan'ın Batman filmlerinin Alfred'i usta oyuncu Michael CaineClemence Poesy ve Dimple Kapadia yer alıyor.

    Tenet isimli henüz konusu belli olmayan Christopher Nolan projesinin ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top