Hesabım
    25. James Bond Filminin Seti Londra'ya Taşındı

    "Bond 25" için çekimler Londra'da devam ediyor.

    Bond 25'dan yeni bir kamera arkası görüntüsü geldi. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filminin çekimleri Londra'da devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Daniel Craig'i son kez James Bond olarak göreceğimiz yapımın kamera arkasından gelen karede atlı süvari alayını görüyoruz. Çekimler Buckingham Sarayı'nın yakınında gerçekleşiyor.

    Bond 25'ın oyuncu kadrosunda Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami MalekLashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly Magnussen, Dali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Senaryo değişikliği için, Neil Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yeniden yazmak üzere Scott Z. Burns görevlendirilmişti. Ayrıca filmin senaristleri arasına, Craig'in de yardımlarıyla, komedi dizisi Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge de eklendi. Filme bir kadın bakış açısı getirmesi ve kadın oyuncuları daha güçlü kılması beklenen Waller-Bridge'in de yardımıyla geliştirilen senaryo hakkındaki ayrıntılar henüz açıklanmadı.

    Daha önce filmin yönetmen ve senaristliğini üstlenmesi üzerine anlaşma yapılan Danny Boyle, James Bond deneyimleri hakkında açıklama yapmış ve bu işin altından kalkamayacağı için projeden ayrıldığını belirtmişti. Film hakkında başarısız olduğunu belirten Boyle, çok sıkı çalıştıklarını ancak yapımcılarla aynı düşüncelere sahip olmadıklarını ifade etmişti.

    Merakla beklenen Bond 25 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 3 Nisan 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top