Hesabım
    "Venom 2" Filminin Görüntü Yönetmeni Oscar Ödüllü Robert Richardson Olacak!

    "Venom 2"nun görüntü yönetmenliğini Oscar ödüllü Robert Richardson üstlenecek.

    Tom Hardy başrollü devam filmi Venom 2'nin görüntü yönetmeni Robert Richardson olacak. Usta yönetmen Quentin Tarantino'yla çalıştığı Soysuzlar ÇetesiZincirsizThe Hateful Eight ve son filmi Bir Zamanlar...Hollywood'da filmlerinin yanı sıra Oliver Stone ve Martin Scorsese gibi dönemimizin en başarılı yönetmenlerinden bazılarının yapımlarında da görüntü yönetmenliğini üstlenmiş olan sinemacı Richardson'ın "Venom 2"de görev alacağı açıklandı.

    Orman Çocuğu ve Breathe filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle beğenileri toplayan ve Lord of The RingsAvengers serisi, Maymunlar Cehennemi serisi, Star Wars'un son üçlemesinin The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinde rol alan Andy Serkis devam filminde yönetmen koltuğuna oturan isim olacak.

    Devam filminde başrolü bir kez daha, Peaky BlindersMad Max: Fury RoadBaşlangıç ve Dunkirk gibi yapımların yakışıklı oyuncusu Tom Hardy üstlenecek. Devam filminde başrol Eddie Brock'un büyük aşkı Anne Weying olarak gördüğümüz Michelle Williams'ın da kadroya geri dönmesi bekleniyor. Henüz devam filminin hikayesine dair hiçbir bilgi yok ancak ilk filmin jenerik sonrası sahnelerinden ilkinde usta oyuncu Woody Harrelson'ın Venom'un çizgi romanlardaki ezeli rakibi Carnage olacağını görmüştük. O nedenle Harrelson'ın da devam halkasında olması büyük bir ihtimal... Merakla beklenen devam filmi "Venom 2"de Avi Arad, Matt Tolmach ve Amy Pascal yapımcılığı üstlenecekler. 

    Ruben Fleischer yönetmenliğindeki Venom: Zehirli Öfke isimli ilk film gişede büyük bir başarının sahibi olmuştu. Ancak eleştirmenler ve izleyiciler tarafından pek de beğenilememişti. Gişesinin çoğunu Çin pazarından elde eden film eleştirmenler tarafından yerden yere vurulmuştu. Oscar ödüllü bir görüntü yönetmeni ile prestijli bir yönetmeni kadroya katmak, hiç şüphesiz ki beklentileri bir hayli yükseltiyor.

    Merakla beklenen "Venom 2"nun izleyicileriyle 2 Ekim 2020 tarihinde buluşması bekleniyor. "Venom: Zehirli Öfke", 2018’deki birçok süper kahraman filmi arasında sürpriz bir çıkış yapmıştı. Bakalım serinin yeni gelen devam filmi de benzer bir başarı yakalayabilecek mi?...  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top