Hesabım
    Thom Yorke'dan Etkileyici "Motherless Brooklyn" Bestesi!

    Thom Yorke'un Edward Norton imzalı "Motherless Brooklyn" filmi için yaptığı şarkı burada...

    Thom Yorke'un merakla beklenen Motherless Brooklyn filmi için yaptığı beste seyircilerin beğenisine sunuldu. 3 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Edward Norton'ın hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği "Motherless Brooklyn" filmi için usta müzisyenin yaptığı parça bir hayli etkileyici... Filmde hazırlanan parçanın iki farklı versiyonu kullanılacak.

    İlk Korku”, “Geçmişin Gölgesinde” ve “Birdman veya Cahilliğin Umulmayan Erdemi” filmleriyle üç kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktör Edward Norton’ın dedektif Lionel Essrog karakterine hayat vereceği filmin konusu şöyle; 1950'li yılların New York'una gittiğimiz Motherless Brooklyn, Lionel Essrog isimli bir dedektifi hikayesinin odağına alıyor. Essrog, Tourette Sendromu denilen bir rahatsızlıktan muzdariptir. Bir yandan sendromun yarattığı ani tiklerle mücadele ederken diğer yandan arkadaşı Frank Minna'nın ölümünü araştırması gerekmektedir. Elinde yalnızca birkaç ipucu ve bir saat gibi çalışan zihni vardır. Lionel'in tüm şehri dengede tutan sırları çözmek için uğraş verecektir...

    Jonathan Lethem'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda; Altın Küre ödüllü Bruce Willis, bu sene dördüncü Oscar adaylığını elde eden Willem Dafoe, “Will & Grace” ve “Boardwalk Empire” dizileriyle iki Emmy Ödülü kazanan Bobby Cannavale, Oscar adayı Alec Baldwin, güzel yıldız Gugu Mbatha-RawLeslie Mann, üç Emmy adayı Michael Kenneth Williams ve Ethan Suplee yer alıyor. Filmde Willis, Frank Minna karakterine, Dafoe da Paul Randolp karakterine hayat verecekler.

    Bilindiği üzere Norton daha önce 2000 yılında Keeping The Faith isimli romantik komedi filminin yönetmenliğini üstlenmişti. "Motherless Brooklyn" filmi, oyuncunun ikinci yönetmenlik denemesi olacak. Filmin Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapması bekleniyor. Ayrıca 11 Ekim tarihinde de New York Film Festivali'nde gösterime sunulacak.

    "Motherless Brooklyn" filmi ülkemizdeki izleyicileriyle ise 8 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top