Hesabım
    Kit Harrington'ın Marvel Evrenindeki Rolü Belli Oldu!

    Kit Harrington hangi Marvel filminde boy gösterecek?

    Game of Thrones'un yıldızı Kit Harington'ın Marvel evrenindeki rolü belli oldu. Fenomen olan HBO dizisinde ünlü Jon Snow karakterini canlandıran oyuncunun, Marvel Sinematik Evreni'nin beklenen yeni filmi The Eternals'da yer alacağı kesinleşti. Böylece ünlü oyuncu, “Game of Thrones” ve “Bodyguard” dizilerinden tanıdığımız başarılı İskoç aktör Richard Madden ile yeniden bir projede bir araya gelmiş olacak. Ayrıca filmin kostümlerine de ilk bakış geldi.

    Ünlü oyuncu filmde, Black Knight olarak bilinen fizikçi Dane Whitman'ı canlandıracak. Çizgi romandaki Black Knight'ın kökleri Kral Arthur dönemine kadar uzanıyor. Çizgi romanlarda Dane’nin atası olan orijinal Kara Şövalye aslında Scandia’nın Sir Percy'si, Yuvarlak Masa Şövalyesi ve Camelot’un en büyük savaşçısı. Ancak, Sir Percy’nin soyundan gelenlerin hepsi seçkin kahramanlar olmamıştı. Dane’nin amcası Nathan Garrett, Iron Man’la savaşında ölümcül bir şekilde yaralanana dek kötü şöhretli düşman Black Knight’tı. Ancak son nefesinde Dane'in Black Knight adını temizlemesini ve iyilik için savaşmasını istemişti.

    Girl, Interrupted”, “Sahtekar” ve “Malefiz” gibi filmlerde izlediğimiz Oscar ve üç Altın Küre ödüllü Angelina Jolie, HBO'nun sevilen dizisi “Silicon Valley”nin Dinesh’i olarak tanıdığımız Kumail Nanjiani, 2016 yapımı “Zombi Ekspresi”nde izlediğimiz Ma Dong-seokFridaDesperadoAfter The SunsetBir Zamanlar Meksika’da gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Salma HayekLia McHughLauren Ridloff ve Brian Tyree Henry de filmin kadrosunda yer alıyorlar. 

    2017 yapımı dram filmi The Rider ile beğeni toplayan yönetmen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturacağı film, 1976'da Jack Kirby tarafından yaratılan eski, süper güçlenmiş insan ırkına odaklanıyor. Çizgi romanlarda Eternals, fantastik güçlere ve çok uzun yaşamlara sahip olan eski bir insan ırkı olarak tanıtılıyor. Senaryosunda Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo'nun imzası bulunacak olan "The Eternals" filmi 6 Kasım 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top