Hesabım
    Kennet Branagh'ın Yeni Filminin Hakları "Focus"un Oldu

    Branagh'ın yeni filminin haklarını Focus Features satın aldı..

    Focus Features, Kenneth Branagh’ın yakında çıkacak filmi “Belfast”ın dünya çapındaki haklarını aldı. Branagh tarafından yazılan ve yönetilen dramanın başrollerinde, Caitriona Balfe, Judi Dench, Jamie DornanCiaran Hinds ve yeni yetenek Jude Hill bulunuyor."Belfast", 1960'ların sonlarında yaşanan kargaşa dönemini bir çocuğun hikayesiyle birlikte anlatıyor. 

    Dornan ve Balfe, kargaşaya yakalanmış göz alıcı bir işçi sınıfı çifti canlandırırken, Dench ve Hinds alaycı ve zeki büyükanne ve büyükbabaları canlandırıyor. Tam çıkış tarihi henüz belirlenmedi ama filmin 2021'de gösterime girmesi bekleniyor. Focus Features, filmi ABD'de dağıtacak ve Universal Pictures uluslararası sunumu yapacak. 

    Branagh, "Belfast, benim en kişisel filmim. Eve gelmekle ilgili. Heyecan, duygu ve mizahla dolu dramatik bir yolculuk. Focus gibi kanıtlanmış bir hayal gücüne ve yeteneğe sahip film yapımcıları ve dağıtımcıları tarafından benimsenmek harika. Peter Kujawski ve muhteşem ekibiyle ortak olmaktan dolayı onur duyuyorum. Northern Ireland Screen'in inanılmaz desteğiyle, 2021'de dünyanın dört bir yanındaki sinemalara "Belfast"ın gidecek olmasından dolayı için çok heyecanlıyız." dedi. 

    Prodüksiyon tasarımcısı Jim Clay, görüntü yönetmeni Haris Zambarloukos, saç ve makyaj sanatçısı Wakana Yoshihara, kurgucu Una Ni Dhonghaile, kostüm tasarımcısı Charlotte Walker ve casting direktörleri Lucy Bevan ve Emily Brockman dahil olmak üzere Branagh’ın sık sık işbirliği yaptığı pek çok kişi “Belfast” ekibinde de yer aldı. Branagh, filmin yapımcılığını Laura Berwick, Becca Kovacik ve Tamar Thomas'la birlikte yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top