Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Gina Torres
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Sahne adı

    Gina Tores

    ,

    Gena Tores

    Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 25 Nisan 1969
    Yaş 51
    25
    yıllık kariyer
    43
    film ve dizi

    Filmografi

    Claws
    Claws
    2017
    Suits
    Suits
    2017
    Westworld
    Westworld
    2016
    Revenge
    Revenge
    2014
    Hannibal
    Hannibal
    2013
    Castle
    Castle
    2012
    Huge
    Huge
    2010
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Fotoğraflar

    145 Fotoğraf

    Haber

    Erin Richards, ABC'nin Vampir Draması 'The Brides'a Katıldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    13 Mart 2020 Cuma
    Goran Visnjic, ABC'nin Vampir Dizisi ‘The Brides’ın Kadrosuna Dahil Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    10 Mart 2020 Salı
    ER ile büyük ün yakalayan Visnjic, vampir dizisiyle geliyor
    Sevgilileri İle Kamera Karşısına Geçen Oyuncular
    HABERLER - Özel Dosyalar
    14 Şubat 2019 Perşembe
    Havada aşk kokusu var
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top