Pınar Dalkıran
1 değerlendirme
23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
[spoiler]genel olarak gerilim yaratan bir film diyebilirim. Finalde herkes şaşırdığını söylemiş, ben şaşıramadım. Çünkü babasının ilk çıktığı sahnede annem "karısı sürekli arkasında duruyor. Kukla o adam, karısı hareket ettiriyor" dedi. Şaşıramadık valla :)[spoiler]
Korkudan ziyade gerilim ağır basıyor,james wan sevdiğim bir yönetmendir ve bu filmde de iyi iş çıkardığını düşünü sonuna kadar sürükleyicili sağlıyor ve güzel finaliyle de hafızalarda yer edinmeyi başarıyor,gece sıkıldıysanız veya yapacak işiniz yoksa dead silence size göre bir tercih olabilir.
Korku filmlerinin içinde en güzel hikayelerden biri. Ama korku acısından biraz düşük veririm. Gizemle korku bir arada olunca güzel korku filmleri ortaya çıkıyor. Saw'ın yönetmeninden daha kanlı bir şey beklerdim yani saw gibi kanlar iç organlar dehşet filan ama beklediğimden daha iyi bir iş çıkarmış alkışlamak gerekiyor. Korku filmi meraklılarının izlemesini öneririm.4/5
Medyada fazlaca yer bulmamasina ragmen,açik ara izledigim en iyi korku filmi.Hatta finaliyle korkutmanin disinda saskinlik da yaratti.Siddetle tavsiye ediyorum...8/10
Şahsen film beni oldukça korkuttu. 2 kişiydik filmi izlerken ve genede korkuttu. Tek izlesem büyük ihtimalle etkisi daha fazla olurdu. Güzel mekanlarda geçen klasik korku ögeleriyle dolu bir korku filmi... Başka bir amaç içermiyor. korku filmi izlemek istiyorsanız ideal bir seçim olur. Finali de hoştu 8/10
Saw (Testere) filmlerinin yaratıcısı olan James Wan yine kendine özgü klasik yapısını Dead Silence de koruduğunu söyleyebilirim.Korku sinemasına yeni bir boyut kazandıran James Wan ın bu yapımını şahsen beğendiğim.Son sahnesine kadar film gizemini korumakta.Ben bu esere 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.İzlerken sıkılmayacağınızı (Ben bu filme nereden bulaştım diye hayıflanmayacağınızı) düşünüyorum.
Kimisi vakit kaybı demiş, kimi izlenmez falan... Ya yıllardır korku filmi izlerim son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi. Gercekten bu filme dayanılmaz, hiç korkmadım falan diyenlere inanamıyorum, bence bu filme bu pan az 9/10
Bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası..İzlemeye kesinlikle değiyor..Yönetmen performansı,oyunculuk,final ve soundlar güzeldi ama 4x4 lük değil tabiki..8/10
daha vasat bir film bekliyordum açıkçası.konusu ve finaliyle beğenimi kazandı diyebilirim,gerçekten de yaratıcı bir aklın ürünü.ufak tefek eksikleri var tabii ki ama genel olarak baktığımda benim gözüme pek batmadılar.gerilimi,ya da mantıklı gerilimi diyelim,önceki arkadaşların saydığı gibi olmayan gerilimleri diyelim,seven biriyseniz bence memnun kalacaksınız.
korku funı olarak söylüyorum...gece dvd de izledim ve son zamanlarda bu kadar korktuğumu hatrlamıyorum..eski film havasında yapılmış fakat süper bi korku..senaryo ve konu olarakta farklı.10 üzerinden 8 veriyorum...Korku severler izlesin..Yalnız kukla diyip korkmam diyip en baştan kendini korkmamaya adapte eden ukala,korkusuz arkadaşlarda bakmasınlar.. :)