zuhal S.
21 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Sadece görsel effectler için izlenebilir. Bunlarda sinema da zevk veriyor. Bence evde izlemeye gerek yok. Hikaye ve karakterler çok zayıf. Benzer bir hikayeye sahip ama daha iyisini izlemek isterseniz "Yarından Sonra ki Gün" filmini tavsiye ederim.
başları falan çok iyiydi ama sonlara doğru vasatlaştı çünkü kıyamet koptuğu zaman herşey yok olacağı ve canlı insan kalmıycağı için bu filmde de tam tersi olduğu için bir felaket filmi diyebiliriz.Görsel efektler ve aksiyon sahneleri kesinlikle doyurucu ama senaryo daha iyi olabilirdi ve şu amerikanın her seferinde insanlığı kurtarmasından da bıktık..
olaylar itibari ile saçma ama efekt bakımından güzel bir film olmuş.Uçak sahnesine çok güldüm.İzleyenler ne demek istedigi mi anlarlar sanırım..Yinede izlenebilir. 10 üzerinden 6 ..
filmde gerçekçilik denen bişey yok herşey istediğiniz gibi gelişiyor o kadar istediğiniz gibi gelişiyor ki yeter artık kötü birşey olsun diyorsunuz ayrıca efekler çok saçma arabayla onca hengamenin arasından çıkması falanvakit geçirmek için izlenebilir emek verilmiş bir film 6/10
Çok büyük beklenti ve umutlarla gittiğim bir filmdi. Ama beklentimin çok çok altında bir yapım olmuş . Görselliğe diyecek yok.Fakat diğer yönlerden vasat bir film olmuş.Bu kadar çok izlenmesinin nedeni filmin muhteşemliği değil yapılan reklamalr olduğunu anlayacaksınız izlerseniz. Ayrıca her olaydan sonra kurtulma abartı ve şaçmalık .Kesinlikle mükemmel bir film değil .Bana kalırsa izleyip vaktinizi boşa harcamamanızı öneririm .Bu filmden daha az bütççeyle çekilmiş ve daha kaliteli yapımlar var , bunun yerine onları izleyin derim .-Görsellik-Gercekcilik yönünden ise yine felaket filmlerinden biri- Dünyalar Şavası -kat kat dha iyi bna göre ..
filmi türkiyede 1 milyondan fazla kişi izlemiş herhalde tvlerde çıkan haberler yanıltmıştır bizi bence sonu tam bir facia ama efekt bakımından iyi puanım:6
filmi farklı bekliyordum çok fazla ve inandırıcılıktan uzak bol efekli sahneler vardı izliyorsunuz ama hiç etkilenmiyorsunuz bilgisayar oyunun fragmanını izler gibi izliyorsunuz bitsin artık ne zaman bitecek diye sıkılıyorsunuz sonunda belki toparlanır diye düşünmüştüm ama olmadı bol efeğin bile kurtaramadığı tek film
ben filmin sonunu hiç beğenmedim. tam bir fiyasko. şöyleki; filmin başlarında bütün dünyayı bir son bekliyor deniliyor. ama gene kurtulan bir takım insan dünyada kalıyor. oysaki o uzay gemileri uzay için yapılmıştı denizde yüzdürülmek için değil.