ya üstadım cem keşke bir sene bekleseydin biraz daha espiri bulurdun, inan bu maddi emeğe yazık oldu... film çok hoş olmuş ama espiri gora kadar yok... inan konusu bile çok basit oldu... olsun seni yinede çoook seviyorum cmylmz
Türkiyenin en iyi komedi filminden bahsediyoruz.Hollywood filmlerinde dakka başına 3-4 ürünün reklamı yapılıyor.Arogda kaç tane böle sahne var: film boyunca 2.Ve bunlar da espri amaçlı reklamlar (g.o.r.a.da olduğu gibi), gayet de güldürücü.arog gülmek için yapıldı, ve bunu yaptırırken kullandığı yolların doğruluğunu tartışmak saçma bence. Not:Recep İvedikin de Türk insanını aşağıladığını düşünenler de film dünyasına at gözlüğü ile bakmayı bıraksınlar. Filme de 10 üzerinden 9 veriyorum.Helal-i hoş olsun.
tek kelimeyle uçan balon.Yani film balon gibi şişirilmiş ama gişelere bakılırsa havada uçuyor sırf eğlenmek için gittim çok şey beklemiyordum zaten ama eğlenemedimde aynı zamanda bu filmden kazancı olan tek kişi cem yılmaz.Banada izletti ya helal sana.
Film beklediğim gibi değildi.Hatta sinemada bir ara arkadaşlarla kendi aramızda sohpete daldık.Ara ara güldürdüğüde olmadı değil hakkını yemeyelim.Benim için bir hüsrandı.
Cem Yılmazı çok severim esprilerine bayılırım. Gorada beklentiler çok yükseltildi ama film beklenen kadar iyi değildi... A.r.o.g. da da aynı seneryo yapıldı ve seyircilerin büyük bir çoğunluğu hayal kırıklığına uğradı Goradan çok çok kötü bir filmdi. Artık sinemaya Cem Yılmaz film yapsın gidip izlemem. Bu filmi beğenenler de neresini beğenmiş filmin ben anlayamadım. Filmi beğenmeyen biz cahiliz heralde!!! 6/10
garo komikti izlerken gülmüştüm ve cem yılmaz ıbeğenirim ama kimse kusura bakmasın bi kaç yerde gülümsedim o kadar onun dışında film komik değildi ama sosyal mesajlar da fena değildi sonuç olrak ben umduğumu bulmadım...