Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Macit
Macit

18 Eylül 2020 tarihinde eklendi
İğrenççç, en kötü film dalında birinci olacak bir .....................................................
ismail D.
ismail D.

4 Haziran 2015 tarihinde eklendi
hitler hortladı olmalıydı adı. bedava biletle gidilmeyi bırak üste para verseler gidilmez.
Mert H
Mert H

27 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Film olarak şuana kadar sinema tarihinde görülmüş en saçma film isimleri listesine girmeye aday.. Triumph Des Willens filmini hatırladım izlerken.. Filmin türü Fantastik olsaydı , işte o zaman düşüncelerim çok farklı olurdu.. ''Benim en güvenli olduğum yer halkımın arası'' deyip namaz için cami kapattıran bir başbakan , bu senaryoyu yazan , yöneten hiçte itirazda bulunmayan , bu yanlış diyen birinin çıkmaması da çok garip cidden.. Sanırsın devletin kurumları mesai icabı birbirine sürekli silah çekiyor.
Yavuz Selim E.
Yavuz Selim E.

20 Mart 2015 tarihinde eklendi
Maskenizi düşürmüşünüz,sadece birilerine yaranmak için köklü türk sinamasını bukadar aşalayabilirsiniz...
zinnur t.
zinnur t.

16 Mart 2015 tarihinde eklendi
bu filmin fragmanını seyrettim para vermeye değmez.Ülkesine hizmet eden insanları casus olarak tanıtanların gizledikleri bir şeyler var.mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Mithat S.
Mithat S.

16 Mart 2015 tarihinde eklendi
Ici bu kadar guzel oyuncularla ici bu kadar bos film cekmeyi nasil basarmislar tebrik ederim
Mustafa G.
Mustafa G.

15 Mart 2015 tarihinde eklendi
bence ismi dünyayı kurtaran adamın oğlu bilal olması lazım
böhö böhö böhö
Cevdet K.
Cevdet K.

15 Mart 2015 tarihinde eklendi
siyasi gorusu bir kenara birakip sanatsal degerlendirme yapacak olursam: zaman israfi.
benzafercengiz
benzafercengiz

14 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bir filim bu kadar mı kötü olur? Geçen zamana yazık.
sinema
1 ziyaretçi
14 Mart 2015 tarihinde eklendi
bizi zorla filme götürdüler yazık bi numara yok zamana yazık sıfır yokmuş
Ismail H.
Ismail H.

9 Mart 2015 tarihinde eklendi
berbat bir film sadece belli bir kisma yalakalik icin yapmislar dilmi
kerasus K.
kerasus K.

16 Mart 2015 tarihinde eklendi
DAHA İYİ OLABİLİRDİ. SENARYO İYİ OLMAMIŞ GİBİ, ( TERAZİ LASTİK JİMLASTİK.)
BİRAZ DAHA KAFA PATLATIN. TEŞEKKÜRLER. İYİ SEYİRLER.
Osman D.
Osman D.

9 Mart 2015 tarihinde eklendi
bazı sahnelerin içten olmayışı ve birde insanları kamplaştırma görülüyor,sevmedim.
Erol B.
Erol B.

4 Mart 2015 tarihinde eklendi
Çok film izledim takibde ederim sinema dünyasını fakat bu kadar kötü ismarlama bir film daha görmedim. Yazık zamana paraya izlenmeye değmeyecek demek bile bu film için çok
Fırat N.
Fırat N.

3 Mart 2015 tarihinde eklendi
tamamen algıya yönelik gerçekleri çarpıtan bir film,kesinlikle yaşanan süreci yansıtmayan yalan ve iftiralarla dolu bir film.Seansa giripte verilen paraya acırım.
notum 1