SM REBELL
1 değerlendirme
9 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Seri bir zamanlar güzeldi ama iyice boka sardı tadında mi bıraksaydın şafak abi emekli olma vaktin geldi yüzünde ki botoks dan saten mimikler gitmiş Asla izlemeyin aklınızda ilk iki film kalsın
Vakit gecirmek icin actigim ama bin pişman olduğum bir seri berbat aşkım kapismak sahnesinde ufak mimik oynadı gülmek kesinlikle yok berbat ötesi yazık yani dalga geçmişler izleyicilerle
130 dk filimin 4 dk servislere binmek 6 dk işemek 7 dk sahilde arkadaş toplantısı 14 dk mafya babası boş soruları kolpaçino 1-2 tüm repliklerinin abartılmış boş beleş filimi sinemadan 25 dk çıktım bugün devamını izledim ilk 25 dk iğrençliği filim sonuna kadar devam etmiş
Kadroyu gördüğümde rezil bir film çıkacagını tahmin etmiştim aslında, ilk serilere göre tekrarlayan espiriler de cabası,daha genç oyuncuların gerçek hayattaki ünlü ses sanatçılarına duyulan hürmet filmde hissediliyor ve bu durum oyuncuların performansını çok fazla etkilemiş diye düşünüyorum, film hakkında yazılacak çok fazla birşey yok, gerçekten boş ve zaman kaybı.
Ağır hayal kırıklığı... Kolpaçino 1-2 çok iyiydi, 3 eh işte idare ederdi ama bu ise vasattı. Neredeyse mimik oynamadı zaten ganyotçu da yoktu çok bir şey beklemekte hataydı. Filmin sonunda 5. Film spoilerı verilmişti bence asla olmamalı gerçekten dibe vuruyor.
Tamamı ile Vakit kaybı. Kolpaçino serisinin tamamı izlemiş biri olarak söylüyorum, sanırım serinin en boş en anlamsız en senaryosu olmayan filmiydi.
Bir şeyler anlatmak isteyip hiç bir şey anlatamadan film bitiyor. Filmde sanatçılar sanki senaryoya son anda eklenmiş gibi hiç bir altyapısı yok doğru dürüst rolleri yok. Aydemir Akbaş biraz taşıyor filmi ama oda bir yere kadar. Sanırım ismi kolpaçino o yüzden biz ne çıkarırsak izlenir mantığı ile yapılmış bir film bence...