Örümcek Adam 3
4,2

Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
zıvadab çıkan bir örümcek adam iki büyük düşman. sonunu iyi bağladılar . diğer bölümleri gibi güzeldi
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Spiderman hep aynı çizgide ilerliyor.Buda harika olmus 10/8.5
mrlockme
mrlockme

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Erman Kuzu diyorki:gircikten mikemmel ütesi bi filüm olmiş ama .. dandirik olmiş desem tipige itsem belanı virsem..bu filüm dandik olmus Len Kopekk..Sülukk.Yİter yaa yiterr Hıyar Baba diyorki:...gitme o zaman gerizeklaı...
ozzy-badd
ozzy-badd

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
serinin en karanlık filmi ve en iyisi bence...oyunculuk tobey başta olmak üzere gayet iyi efektler çok iyi...izlenebilir bir film...
Demirtas
Demirtas

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Örümcek Adam ve Örümcek Adam 2nin kalitesinin altna düşmüyor. Aynı çizgisini devam ettiriyor. 1 ve 2yi izlemişseniz ve hoşlandıysanız aynı tadı bu filmdede alacaksınız.
rockhacker-2
rockhacker-2

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tamanlamıyla spıderman hastası olmak bu demekkı seyrederken kendımden gecıyorum:))))mumkun olsa bttun oyuncaklarını doldururum eve:)))
ill-key
ill-key

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi kötü bulan arkadaşlara katılmamak elde değil .. Konusu pembe diziden farksız .. Çocukları eğlendirmek için harcanmış konusu ..Örümcek adam hayranları bu türden eleştirlere rağmen sonuna kadar arkasında duracaktır filmin .. Amaç tabi seyirciyi eğlendirmek ama böyle bir süper kahramanın kolay harcanması insanı üzüyor ..Film olarak izlenir , eğlenilir , sevilir ... Ancak derin seyrederseniz üzülebilirseniz ..10/8..
safakfener
safakfener

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Anlamadıgım tek yön bu filmde spiderman orumcek hislerini hic kullanamıyor.Genel olarak güzel izlenebilir bi film 8
club-nokia
club-nokia

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar aramızdan biri serinin son filmi demiş bu filime ancak 2009 ya da 2010da 4.film çıkıyor.Film kötü değil.Eğer filme duygunuzu,kendinizi ve aklınızı verirseniz inanın bana bu film size göre serinin en iyi filmi olacak.Bir arkadaşımız da filme çok iyi yorum yapmış ellerine sağlık.Film kötü değil anlayacaksınız eğer bir Spider-Man hayranıysanız.
drercantekin
drercantekin

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
" Yolumuza ne çıkarsa çıksın,
İçimizde ne fırtınalar koparsa kopsun,
Her zaman seçme şansımız vardır.
Bizi biz yapan verdiğimiz kararlardır.
Doğru kararı vermek de yine bize bağlıdır. "

İşte " Örümcek Adam 3 " ün anlatmak istediği ve filmin özü. Benim sözlerim değil, filmin sonunda dile gelen düşünceler bunlar. Sanırım herkes belki de en önemli olan bu noktayı unutmuş, eleştirilerinde bahsetmemiş. Herşey biryana böyle bir mesajı veren film en azından saygıyı hakediyor. Hele bir çizgi roman uyarlaması ise ve fantastik bir öyküyse daha da dikkate değer.
Sinema sanatında en hayran olduğum şeylerden biri gerçek üstü, fantastik öykülerin filmin bir yerlerinde gerçek dünyaya dair böyle güzel mesajlar verebilmesi.. Bu film serinin en iyisi kesinlikle. İyi ile kötünün savaşı, iyi yönlerimiz ile, bencil ve saldırgan yanımızın savaşı. Pişmanlıklar, vicdan azabı ve hesaplaşmalar. Ve en dramatik olanı ; arkadaşlık hatta dostluk ve onun uğruna yapılan fedakarlıklar. Çok şey var bu filmde. İzleyin, sığ olmadığını, sadece mükemmel efeklerden oluşmadığını göreceksiniz. Sinema sanatının görkemine tanık olun, Örümcek Adam 3ü izleyin ve içinizdeki coşkuyu serbest bırakın..
Sikimic
Sikimic

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel falan değildir sadece zaman geçirmek için izlenebilir.
dogukocoglu
dogukocoglu

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
süper bir film hele simbiyot oluşu harika oyunuda süper eylenceli harika vay be
balaban-77
balaban-77

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda Gördüğüm en iyi süper Kahraman filmi
vince15
vince15

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İlk 2 filme oranla daha zayıf olmasına rağmen yine de sürükleyici ve sonuçta örümcek adam :)
wolkiwolki
wolkiwolki

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Serinin şimdilik son filmi olan Örümcek Adam 3’ü -çok fazla eleştirildiği hatta yerden yere vurulduğu için duyduğum isteksizlikten ötürü- daha yeni izledim...Yukarıda yazdığımdan anlaşılacağı üzere filme biraz önyargıyla başladım. Bekliyordum ki, sıksın, ’hadi canım!’ dedirtsin vs... Ancak hiç de beklediğim gibi olmadı açıkçası...Filme teknik açıdan baktığımda, gayet başarılıydı, anlamak için yönetmen olmaya gerek yok.Aksiyon sahneleri oldukça tatmin edici, kamera tekniği de bir o kadar iyiydi. Kullanılan efektler absürd hale getirmemiş aksiyon sahnelerini, izleyiciyi tatmin eder cinsten yani...Oyuncuların performansları açısından da hiç de kötü değildi Örümcek Adam 3. Gerek Maguire, gerek Dunst, gerekse diğer yan karakterler, çok başarılı buldum kendi adıma.Hatta Örümcek Adam’ın (Peter Parker’in veya), kibirli ve kötü bir hale büründüğü aralıkta Maguire çok iyiydi.Esasen yardımsever ve mütevazi olan Peter karakterinin yüzseksen derecelik dönüş yapması, ilk başta 'Maguire bunu nasıl canlandıracak' türünden bir soru getirebilir akıllara ama onu da çok iyi oynamış bence.Hatta benim hoşuma bile gitti o küstah hali :)))Kimi eleştirmenler, filmin çok basitleştiği, çocuk filmi gibi olduğu yönünde eleştirilerde bulunmuş olsalar da Örümcek Adam 3 için, sanırım bu biraz bilinçli yapılmış. Sonuçta Örümcek Adam karakteri, serinin hiçbir filminde (en başından beri yani) çok ’sıradan’ bir süper kahraman değildi zaten.Bu açıdan bakıldığında bu üçüncü film serinin en iyisi bile sayılabilir. Yöneltilen eleştirilerden bir diğeri olan filmdeki karakterlerin yeterince işlenmemesine katılmak da çok olası görünmüyor.Zira diğer yan karakterler biraz daha fazla işlenseler Örümcek Adam serisinin mantığına ve genel çizgisine aykırı olurdu heralde...Bazı eleştirilere katılmak mümkün olmasa da bazılarına da iştirak etmemek mümkün değil.Bazı olayların çok umulmadık ve basit bir şekilde çözülmesi bunların en başında geliyor.Örneğin Harry’nin babasının ölümüyle ilgili gerçekleri evin kahyasından öğrenmesi gibi.Yani durup dururken kahya neden böyle bir muhabbet açsın ki diye düşünmeden edemedim :)))Her ne kadar bazı aksayan ufak tefek hususlar olsa da Örümcek Adam 3’te, genel olarak gayet iyi ve başarılıydı film. Filmi izlemeden önce duyduğum veya okuduğum eleştirilere katılmadım kesinlikle.Hatta bazı yönleriyle (örneğin karakter ve konu bolluğu gibi) serinin en başarılı filmi bile sayılabilir Örümcek Adam 3. Ama siz yine de beni dinlemeyin, kararı kendiniz verin...